fbpx

Miss World Charity Gala

IMG_4441

(Foto: privat)


Som noen av dere kanskje vet arrangerer Miss World en årlig veldedighetsgalla. Målet med denne gallaen er å samle inn penger som vil gå til mennesker i nød. 
Fordi dette er et arrangement som hjelper mennesker som ikke har det like godt som oss her i Norge ønsket jeg å legge ekstra fokus på denne tingen.

Etter litt "Brainstorming" med familien fant jeg ut at min “drømmegave” ville være en signert fiolin av Alexander Rybak. Etter mange mailer og litt planlegging gikk endelig drømmen i oppfyllelse. 

Jeg snakket med “Dan Musikk” og fortalte planen. De likte ideen og ville gjerne være med på denne gaven. De valgte derfor å donere en fiolin. Dette var en utrolig fin fiolin som selv Alexander Rybak skrøt av.

Neste steg var å få den signert. Lørdag 11. november kjørte pappa og jeg fra Kristiansand til Oslo for å møte Alexander Rybak. 

Alexander Rybak vant Eurovision i 2009 med sangen “Fairytale”. Jeg var bare 6 år da han vant, men jeg husker enda hvor populær sangen ble verden over. Selv i dag, 14 år senere, er dette en stor hit og jeg vil påstå at de fleste nordmenn kjenner til denne sangen. Det var derfor utrolig gøy at Alexander Rybak tok seg tid til å signerte fiolinen. Han var så utrolig hyggelig når vi møtte han og i tillegg til signaturen skrev han også en fin hilsen.

Jeg vil derfor si tusen tusen takk til Alexander Rybak og Dan Musikk. Jeg setter veldig stor pris på at dere ville være med på denne gaven. Dette er en gave som jeg føler representerer Norge og som jeg gleder meg til å ta med til India. Så igjen tusen takk. Dette er noe jeg ikke kommer til å glemme❤️

 

Dan Musikk: https://www.danmusikk.no

Video av signeringen finner du på min Instagram og TikTok bruker: andrea_n_farias

 

- Klem Andrea <3

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvorfor meldte jeg meg på?
Den siste tiden, og Miss International i Tokyo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på