fbpx

Mamma i Missekonkurranse

Skjønnhet kan ikke defineres, alle har et eget bilde av hva skjønnhet kan være. Vi kommer fra naturen og den deler aldri inn i kategorier for hva som er vakkert og ikke. Alt som lever har en unik skjønnhet. I en missekonkurranse er det skjønnheten som blir hovedfokuset, men ikke bare den ytre skjønnheten, den indre minst like mye om ikke mer. Det er viktig å vise andre sin indre skjønnhet, det kan føre deg til å nå målene dine og hjelpe verden. 

 

Er mennesker vakrere når de ikke har slått seg til ro? Kan ikke de med barn gi like mye av seg selv til samfunnet som alle andre? Eller er ikke kroppen smal og flott lenger etter fødsel?

 

Jeg fikk en sønn i februar 2022, det var et sjokk. Jeg ønsket ikke barn på denne tiden, jeg ville vente. Likevel lot jeg han få komme til verden, jeg har ikke angret et sekund på det i ettertid. Jeg har kjent på dårlig samvittighet, det har jeg. Samvittighet over at han måtte bli født i en verden der mye burde vært bedre. Samtidig vet jeg at han kan være med på gi verden det den trenger, at jeg har muligheten til å vise han den samme kjærligheten for livet som jeg har. 

Etter at sønnen min ble født, ble jeg enda mer sikker på hva som er viktig for meg og at jeg faktisk kan bidra med noe bra i denne konkurransen. Jeg har gjort meg fler erfaringer, sett flere sider av livet og blitt bedre kjent med mitt indre. Jeg er så glad Miss Norway endelig ønsker kvinner med barn og mann velkommen. Jeg er den samme linselusen som før, men jeg har med meg enda mer kunnskap og erfaringer, noe som er perfekt å bruke i  denne sammenhengen. Jeg har også lært å sette pris på min ytre skjønnhet, uten sminke, høye hæler er jeg like vakker. Selvom jeg også elsker å pynte meg da! 😉 Kroppen etter fødsel er jo et bevis på alt du har gått igjennom og hvilket mirakel du har skapt, det er nydelig.

 

                                   

 

FUNFACT:

Jeg forandret meg ikke et gram når det kom til mote, sminke og hår under graviditeten. Jeg fikk tilpasset en Juicy Couture bukse i vinter, jeg skulle ikke være noe dårligere enn venninnene mine med disse deilige kose buksene. Jeg sminket meg med cat liner hver dag, til og med når jeg bare var hjemme. Jeg hadde mange photo shoots og gikk til og med på høye heler ute om kvelden, enda jeg nesten ikke klarte å bøye meg på slutten. 

Jeg danset og trente like mye som ellers. Jeg klarte ikke å sette livet mitt på vent, så lenge babyen var trygg levde jeg livet mitt til det fulleste. 

 

 

Kvinner som har fått barn, har IKKE mindre skjønnhet eller mindre budskap enn hvem som helst annen. Det å få barn er som å få en valp, du tilfører bare livet ditt masse ubegrenset kjærlighet. Selvsagt kommer det en jobb ved siden av, med den er ikke no problem så lenge du har kontroll på ditt indre, hvem du er og hva du står for.

Det er ikke bare å gå hjemme i et år med baby, jeg er SÅ glad jeg endelig har noe eget å fokusere på når lille gutt sover. Dette gir meg muligheten til å se at jeg trengs, livet er ikke over. Det har akkurat begynt. 

 

Ikke tro at mammalivet eller bryllups drømmen, hindrer deg i å nå drømmene dine!

 

                           

 

Intervjuet i Fredrikstad Blad!
håper din kveld er like rolig og fin som min
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på