fbpx

Intervjuet i Fredrikstad Blad!

I går ble det etterlengtede intervjuet mitt i Fredrikstad Blad publisert. Jeg ble intervjuet torsdag den 17. november. Intervjuet byr på et spennende innblikk i hva Miss Norway er og hvilke verdier den fokuserer på. Intervjuet er fylt av spennende samtale emner. Jeg ble blant annet intervjuet angående hjertesaken min, som handler om jenters rettigheter til utdannelse og hvor viktig det egentlig er. Det ble også snakket om mine interesser og hvilke drømmer jeg har til min fremtid. Her blir det fortalt om høyere studier, musikk og skuespill. Etter at innlegget ble publisert, ble jeg kontaktet av både bekjente og fremmede i nærmiljøet som ville gratulerte meg. Det var helt fantastisk å oppleve at det finnes så mange gode mennesker der ute, og at alle står opp for hverandre. Det er spesielt dette Fredrikstad er skjent for, at vi ikke lar noen gå helt alene foruten, men at vi samarbeider for å fremme hverandre på best mulige måter. Koselig at du leste dette innlegget. Hele intervjuet finner du i linken under! Link til Fredrikstad Blad: https://www.f-b.no/madeleine-18-drommer-om-a-bli-miss-norway-jeg-har-mye-a-by-pa/s/5-59-2783793
×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hvor det er et ønske, er det en vei!
Mamma i Missekonkurranse
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på