fbpx

Mine bikini bilder! - Finale uttak

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet her på bloggen sist! Den siste tiden har jeg vært helt utrolig travel, og har rett og slett ikke hatt så mye tid til overs til å skrive blogg. Nå begynner jeg snart å komme i mere ledige tider, og starter fint av med bikini bilder til finale uttaket! Idag er finale uttaket for Miss Norway, og det er mye som skal postes. Jeg har fått alt klart, og kommer til å poste dem etterhvert nå utover kvelden.

Her er Bikini bildene mine! Jeg ble utrolig fornøyd! Bildene er tatt av den dyktige fotografen Lise hos Berdalen Foto og Design. Hun tok også de første bildene jeg tok på photoshoot som deltager i konkuransen, så det å sammarbeide på nok en shoot nå rundt finalen var spennende. 

Om du vil ha bildene dine tatt av en dyktig fotograf, eller vil se mer av hva hun gjør kan du finne instagrammen hennes her: https://www.instagram.com/berdalendesignogfoto/ 

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier: 

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

Vil du eller noen du kjenner samarbeide med meg? Send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Presentasjonsblogg - finaleuttak
Bikini photoshoot!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på