fbpx

Presentasjonsblogg - finaleuttak

Hei igjen!

I dette innlegget skal jeg introdusere meg selv, fortelle litt om min reise så langt i Miss Norway og dele litt om min hjertesak.

Mitt navn er Lilly Sødal. Jeg er 18 år og kommer fra kristiansand. Her har jeg bodd i 15 år og stor trives. Jeg går foreløpig tredje året på musikklinja på vidregående. Jeg har interessert meg for musikk så lenge jeg kan huske, og dette var grunnen til at jeg valgte å gå denne linja. 

Foto: Kato Hansen

Jeg meldte meg på miss norway for å komme utenfor min egen komfortsone, og for å lære mer om det å presentere segselv og å få nye opplevelser. Alle disse 3 tingene har jeg fått til foreløpig, og jeg klarer nesten ikke vente på alt som kommer til å skje videre i konkuransen. Miss Norway har tatt meg steder jeg aldri hadde trodd jeg kom til å være. Jeg lærer hver dag at om man skal få noe til å skje, må man få det til å skje. Du kan få til mye om du legger inn innsatsen, og dette er noe jeg blir mindt på hver dag. 

Iløpet av konkuransen har jeg fått lov til å være med på mye forskjellig. En del av dette har blitt avlyst pga korona, men jeg er utrolig stolt av hva jeg har fått til og få blitt med på selv i slike tider! jeg har fått lov til å bli med på veldedighetsarbeid, radio og presseoppslag. 

Foto: Berdalen Design og Foto

Her er noen av presseoppslagene jeg har fått være med på:

 Venneslatidene - https://www.venneslatidende.no/nyheter/brun-og-blid-modellen-jakter-miss-norway-tittelen-det-er-drommen/ 

Dagen (om min hjertesak) - https://www.korsetsseier.no/magasin/samtalen/2021-04-22/–-De-sa-jeg-ikke-kom-til-å-bli-noe-1011823.html 

Ekstra avisen - https://www.extraavisen.no/vi-ma-fortsatt-snakke-om-problematikken/ 

Jeg har også jobbet frivillig for Frimat i Frikirken her i kristiansand, hvor jeg hjalp med å legge mat i poser som senere skulle deles ut til folk som ikke nødvendigvis har råd til å kjøpe all den maten de eller deres familie kan trenge. 

 

Foto: Espen Gundersen

Min hjertesak er mental helse. Jeg mener at mental helse er ett ekstremt viktig tema, og det har kun blitt viktigere nå som pandemien er her. Jeg har selv strevd med mental helse da jeg vokste opp, og vet hvordan dette kan gå utover en person og hvordan det er. Jeg husker at da jeg var liten så jeg alltid opp til de personene som hadde klart å bli friske, og stod opp som ett levende bevis på at ting blir bedre. Helt siden jeg var liten var dette en inspirasjon for min egen del for å jobbe mot å bli frisk: Så jeg også kunne være en av de som stod opp som ett bevis for friskheten. Ettersom jeg ble eldre innså jeg at dette aldri kom til å bli en mulighet, for hvem ville høre på meg? Hvem skulle se på meg? Hvordan kunne jeg hjelpe noen? Så kom Miss Norway, og jeg måtte velge en hjertesak. Dette var muligheten min. Jeg tok den, og nå prøver jeg å spre det samme ordet som de jeg en gang så opp til gjorde. Om du er strever mentalt, så må du vite at ting blir bedre. Tro på at du klarer det, og se virkeligheten forandre seg.

 

Foto: Berdalen Design og Foto

Min presentasjons video kan ses på youtube:

 

Eller vimeo:

Følg meg gjerne på mine sosiale medier: 

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

Vil du eller noen du kjenner samarbeide med meg? Send meg en mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Dette er meg!
Mine bikini bilder! - Finale uttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på