fbpx

Dette er meg!

IMG_2301

Heisann mine nydelige lesere<3

Endelig var det min tur å legge ut in presentasjonsvideo til Miss Norway 2021 finaleuttaket. I dag har jeg vært på skolen og hatt eksamen, så har jeg jobbet og nå sitter jeg på rommet mitt og skriver dette innlegget.

Jeg vil bare starte med å si tusen hjertelig takk til Nikita som har hjulpet meg med å lage denne fantastiske videoen som viser akkurat hvem jeg er og mine verdier. For meg er det viktig å vise at man er virkelig og ekte, og det føler jeg at jeg har fått til. Jeg er utrolig stolt av meg for alt jeg har klart fram til nå, både i livet generelt og i Miss Norway. 

Jeg håper dere liker videoen, tross alt er det hvem jeg er som mennesker.

Videoen er filmet i fylket jeg er oppvokst i, fantastisk Møre og Romsdal. For meg ble det naturlig å filme i omgivelse som natur og hav. Det er akkurat mellom disse tingene jeg er oppvokst. På en gård sammen med mine nære, og dette har gjort meg til den jeg er i dag. 

<3

Vil du samarbeide med meg? Ikke nøl med å ta kontakt!

tlf: 97435364

instagram: stephanylarosa

email: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Bikinibilder til finaleuttak!
Presentasjonsblogg - finaleuttak
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på