fbpx

Bli bedre kjent med meg

Hei!

Jeg tenkte at det hadde vært fint å introdusere meg selv litt mer utdypende enn i forrige innlegg!

Jeg går siste halvår på studiespesialiserende linje på videregående skole. Etter videregående vil jeg enten studere juss, psykologi eller kanskje business. På fritiden liker jeg å trene, være med venner og familie, og så liker jeg veldig godt å reise rundt i verden. Gjennom oppveksten min har jeg vært veldig heldig fordi jeg har fått muligheten til å dra utrolig mange fine og spennende steder og jeg har fått oppleve mange forskjellige kulturer. På grunn av coronasituasjonen så har jeg dessverre ikke fått reise i 2020, men jeg håper på at det blir trygt å reise igjen snart. 

Jeg er halvt engelsk fordi jeg har en far som kommer fra England. Derfor har jeg vokst opp med å snakke engelsk hjemme med han, og med familien på pappa sin side. Jeg lærte engelsk samtidig som jeg begynte å lære meg å snakke, så jeg har alltid hatt en ekstra fordel i engelsktimene på skolen! Jeg har en mor som er fra Os, litt utenfor Bergen og jeg har hele mamma sin side av familien der. Det er en utrolig søt bygd i Norge som jeg elsker å besøke og jeg håper å få kunne reist ned dit for å besøke besteforeldre og tante++ <3

Håper det var en litt mer utfyllende introduksjon om meg:)

     

Snakkes!

- Helena

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?
Husk å lev!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på