fbpx

Blodmåne !

Har noen av dere sett en blodmåne i virkeligheten?
 

Hvis ikke, så er det kanskje noe av det vakreste jeg noen gang har sett!

For en liten stund siden var det tiden for blodmåne igjen, og jeg har sett mange bilder av det og hadde så lyst til å se den. Jeg tittet etter den mens jeg var her I Norge, men så den ikke, og trodde sjansen min var borte, så jeg mistet håpet. :(

 

Men, når jeg var I Alicante, noen timer senere, dukket blodmånen opp! Jeg var ikke forberedt I det hele tatt, så jeg ble veldig sjokkert for å si det sånn.

Uansett, det var noe av det beste jeg noen gang har sett! Den var kjempe stor, nesten så jeg kunne tatt på den, og knæsj rød! Jeg ble overlykkeligfordi jeg trodde jeg aldri skulle få sett den med egne øyne.

 

Jeg anbefaler alle å holde et øye med månen under neste måneformørkelse, om dere ikke allerede har sett dette, for jeg ble ihvertfall veldig imponert.  Jeg er en jente som elsker å se på himmelen og drømme meg bort, og har alltid hatt en liten drøm om å reise opp I verdensrommet, og være der og nyte utsikten. Når jeg ser sånne fenomen som blodmåne, får jeg bare enda mer lyst til å reise opp dit og utforske verdensrommet!
Ifølge nettet så er neste blodmåne i 2021.
For å si det sånn, neste gang skal jeg ha kamera klart og ikke bare mobilkamera for å få best resultater ut av bildene :)

 

   Følg meg gjerne på mine sosiale medier!

Instagram: Simat_al

Facebook: Simat Al-Kuhaili - Veien min til Miss Norway 2019

  

Jeg søker samarbeidspartnere, 
dersom du ønsker et samarbeid med meg eller om du har noen spørsmål
kontakt meg gjerne på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den..
 Facebook: Simat  Mobil: 95062949

Slik får du motivasjon
Dette gjorde vi i La Fortuna!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på