fbpx

Brakk arma rett av

Hei dere!

 

Som noen av dere kanskje vet, brakk jeg arma for en tid tilbake. Jeg falt på isen og brakk hele overarmen rett av, rett under skulderen. Så har vært inne på sykehuset flere turer i det siste og tatt bilder av den, for å se hvordan den hadde grodd. Sist jeg var innom, hadde den grodd over 50 grader skjeft og jeg begynte mentalt sett å forberede meg på en operasjon. Hvor dårlig passet ikke dette i starten av denne konkurransen? Ikke fikk man blogget noe særlig, fotoshootene til semifinaleuttaket ble avlyst tre ganger, arma hang i fatle, og den var helt grusom vond. Og en operasjon ville jo gjort enhver utøver litt mer handicapet, i vært fall med mange nye uker med fatle og smerter. Hadde gruet meg veldig til de nye røntgenbildene vi tok i går, MEN armen er blitt mye bedre og vi kan la den være! Så lykkelig over hvordan ting har ordnet seg! Også må jeg bare si hvor takknemlig jeg er over at det ikke er foten som er brukket! Haha, det hadde vært noe det!

 

 

Så snakkes vi i neste innlegg!

 

Stor klem

 

<3

 

Og om du ønsker å jobbe med meg i denne konkurransen, gjerne send en mail til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller til @noraemilien på Instagram 

Må hannkyllinger behandles slik?
Hei dere!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på