fbpx

Pakking til tur

Heia dere!

 

Nå er vi i gang med pakkingen for å reise til Bodø! Denne gangen blir det en veldig annerledes tur for min del, men herlighet så gøy det kommer til å bli! <3 Så nå pakkes det turklær, fjellsko, fleesjakke og drikkeflaske. I tillegg til kjoler, noen sko og litt makeup. Vi skal jo også ta en del bilder på denne reisen, så alt må med.

 

Vi har mye planer på denne turen, og en meget lang kjøretur foran oss. Så turen går av stabelen natt til torsdag, hvor vi skal kjøre i 10 timer fra Trondheim til Bodø. Så, vi har skrevet liste på alt vi skal ha med, ordnet med plass og bo, og planlagt det meste. Så da blir det å pakke ferdig i morgen og få en lang natt med søvn i natt.

 

Vi snakkes <3 klem

  25 Hits
25 Hits

Bursdag

Hei dere!

 

I dag har vært en veldig fin dag. Søsteren min og pappa kom og vekte med kaker, kaffe og roser på sengen. Fikk en stor og nydelig bukett av søstreren min, og et kjempefint håndskrevet kort. Senere hadde vi en liten familiefeiring her hjemme, og vi fikk besøk av mormor og bestefar. Herlighet så koselig å møte dem igjen. Det er så alt, alt, alt for sjeldent at vi sees og treffes, og er bestandig så godt å se dem igjen! <3 sendere ble det en liten kjøretur med en kompis, noe jeg setter så stor pris på! Når folk kommer innom og vi kjører en tur sammen i kveldingen. Så dagen i dag har vært en drømmedag! Masse, masse koselige gratulasjoner, fine samtaler, god stemning og en super dag!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Håper dere har hatt en fin dag dere også!

 

Klem <3

 

  23 Hits
23 Hits

Planlegging av ny reise

 

Hei dere! Som jeg har fortalt dere litt om, så har kjoledesigneren min og meg drevet og planlagt litt ulike ting, og i dag har vi spikret vår første reise. Vi skal til Bodø på torsdag for å ta bilder! Herlighet jeg gleder meg veldig til dette. Planen er å reise natt til torsdag, før flere travle dager foran med bilder, turer, farting og sprell. Så i dag booket vi bosted, planla transport og hva vi skal ha med oss osv. Vi skal ta bilder på ulike steder der oppe, og jeg gleder meg til å vise dere resultatene! Håper dere får en super kveld så snakkes vi <3

 

 

Klem!

  49 Hits
49 Hits

Intervju med Trondheim24

Hei dere!

 

 

I morgen, om alt går etter planen, kommer intervjuet med Trondheim24. De ble med oss på shoot i fjæra her i Trondheim, og hadde et langt og fint intervju med dem. Vi snakket om mye ulikt, og selve intervjuet var veldig, veldig hyggelig. Vi snakket om ulike ting som modelloppdrag tidligere, drømmer til senere i livet, utdanning, kjolene til Nina osv. Så i dag har vi sett på sitatene, og vi gleder oss til det kommer i avisen. Tror dette må være et av de hyggeligste intervjuene jeg har vært med på. Vi snakket så åpent og fint alle sammen, og journalistene var såå koselige å snakke med. Så det ble mye latter og god stemming mens vi både tok bilder og snakket sammen. 

 

 

 

 

 

Klem <3 

  38 Hits
38 Hits

Tilbake i Trondheim

Hei!

 

Da har vi kommet oss tilbake til Trondheim etter langhelgen i Oslo. Reisen gikk supert, selv om vi var slitne på turen hjem. Så, dagen begynte med en koselig frokost på hotellet, før vi ryddet med oss all bagasjen og sjekket ut. Etter det ble det en kort tur i Oslo for å nyte finværet i de siste timene, og en liten matbit før vi fartet utover til Gardemoen. Oslo er så fint, og i alle fall på sommeren. Merker luften også er så annerledes sammenlignet med Trondheim, så for vår del var det bare å pakke på seg litt ekstra klær på hjemturen. Hvordan har deres dag vært? Håper dere har hatt en fin søndag dere også!

 

Sender en stor klem så snakkes vi <3

  101 Hits
101 Hits

Endelig Oslo

 

Heia dere!

 

 

Da har vi kommet til Oslo. Vi har fått sjekket inn på hotellet. I kveld havnet vi på en koselig plass her i Oslo. Bestekompisen min, som jeg reiser med hadde ordnet et bord så vi fikk oss en matbit, selv om det ble litt sent ...vi kledde oss opp i sommerkjole og skjorte, noe som viste seg å være en så som så idè da himmelen åpnet seg på spaserturen på vei hjem til hotellet. Det var virkelig følelsen av å bade med klær på, hahah! Tror vi begge har en kjærlighet for regn (når det er varmt i været), så vi valgte å gå tilbake til hotellet i styrtregn. 

 

Er det noen av dere i Oslo som fikk med dere torden og lynet som gikk over Oslo rett før midnatt? Synes det er veldig fasinerende, samtidig som det selvfølgelig er noooe skummelt når man står midt i det hele.

 

Håper dere får en fin kveld <3

 

Stor klem

  70 Hits
70 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på