fbpx

Imorgen er allerede Catwalk kurset!!!

hei alle sammen, håper dere har det bra!

Imorgen er det allerede catwalk kurs til oss som komme inn i Semifinalen, jeg gleder meg å gå med 12 cm hæler hele dagen, dette blir veldig spent for oss jentene. 

På onsdag var jeg på Sponsorkurs med Julia Børresen som er 2nd runner up fra fjor, hun var snill å dele ut til oss hvordan får man sponsor ogsån, og ga oss en tips og triks for det.

Hvis du vil følg med på Catwalk kurs mitt imorgen så kan du følge meg på insta og facebook @guron_joeann jeg kommer å legge ut video ogsån imorgen jeg er så utrolige spent å møte de andre deltagerne som komme inn i semifinalisten.

ha en fint helg!


Hvis du ønsker å jobbe meg med sponsor eller en annet så ikke nøl å kontakte meg.

gmail: @Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

foto: @Rogermyrland

 

 

foto: @rogermyrland

bilde fra @GlobalscandinaviaBeauties

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Hjelp årets krefttak mot kreft!
I morgen må jeg stå opp 03:00!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på