fbpx

Det viktigste i julen er å ta vare på hverandre

Hei og ho! Nå er det 2 desember, tiden går så fort. Jeg studerer jo for å bli Makeup Artist og vi hadde faktisk siste skoledag dette året på fredag, så det var utrolig digg. Vi hadde julefrokost på skolen så vi lagde grøt og koste oss med det.

Når vi var ferdige med å spise så var det igjen over 2 kg grøt som i teorien bare skulle kastes, så jeg og 4 andre bestemte oss for å ta med kjelen med grøt og gå litt rundt i Oslo for å gi det til de som ikke har noe hjem. Jeg visste om en som alltid sitter på samme flekken, som jeg møter når jeg går til og fra skolen. Han måtte vi selvfølgelig gi litt til. Også ga spurte vi alle vi så satt rundt i Oslo:)

Jeg får skikkelig vondt av folk som sitter ute å må tigge etter penger og mat. Jeg skulle ønske det ble tatt litt mere tak i. Men jeg husker i fjor, så sto det i avisen at en familie holdt huset sitt åpent for de som ikke hadde familie og feire med! SÅ KOSELIG<3 

Så jeg skal prøve å utfordre meg selv til å gjøre en bra ting for andre, hver dag frem til jul, blir du med?

 

Frivillig arbeid - Kirkens Bymisjon
Hei der! Litt om meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på