fbpx

Drømmer om å dele budskapet mitt med verden

Forrige torsdag hadde jeg et intervju med Sagene Avis. Vi hadde intervjuet på skolen, som jeg synes var veldig fint. Det å være masterstudent er en stor del av hverdagen min og jeg tilbringer så mye tid på BI. Derfor synes jeg det gjorde seg bra med et intervju der. Sist jeg var innom skolen hadde jeg eksamen, så det var veldig mye hyggeligere å komme dit for å gjøre et intervju istedenfor.

Intervjuet mitt med Sagene Avis kan du lese ved å klikke deg inn her

I intervjuet får dere et innblikk i hvorfor det er viktig for meg å delta for andre gang. Jeg snakker også om hvordan konkurransen har vært frem til nå og forventingene mine fremover. 


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

Gjest hos God morgen Møre og Romsdal
Konghaugen bruktbutikk !
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på