fbpx

Mitt navn er Julie Dahlen Børresen. Jeg er 21 år gammel og kommer fra Bjørkelangen, som ligger utenfor Lillestrøm. For tiden studerer jeg ved Handelshøyskolen BI i Oslo og er nå på mitt siste år av bachelorgraden min.

Natt til 17.

Natt til 17. mai blir nok roligere for mange ungdommer enn det kanskje har vært tidligere år. Likevel skal natteravnene ut og gå i kveld, og jeg skal være med. Sammen med en annen frivillig skal jeg gå rundt i lokalområdet mitt og passe på at alle har det bra.

Klar for kveldens natteravn-runde

Sist jeg gikk natteravn var i vinter. Da var det dårlig vær og ingen var ute. Det er også litt av grunnen til at natteravnene har hatt en liten pause i vintermånedene, men nå blir kveldene både varmere og lysere og da er det naturlig at folk trekker ut igjen. Derfor gleder jeg meg til å være ute og gå igjen i kveld. Jeg er veldig glad i å gå tur og synes også det er kjempekoselig å treffe nye folk, så dette er en frivillig aktivitet jeg trives godt med.

Håper alle får en finfin kveld og har det bra. Jeg håper også at alle får en superfin feiring i morgen med enten venner eller familie, kanskje til og med begge deler.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  67 Hits
67 Hits

Eksamen rett rundt hjørnet

God kveld! Mange starta nok helgen allerede onsdags kveld, så for de fleste har helgen allerede vart lenge. I eksamensperioden finnes egentlig ikke hverken helg eller helligdag, så her har det vært fullt kjør hele uka. Jeg måtte jobbe med skolen i går, og også i dag har dagen gått til det. Gruppa mi hadde bachelorveiledning på dagen i dag. Det følte vi gikk bra og vi kjenner at vi er i rute. Etter veiledningen filmet jeg noen klipp til introduksjonsvideoen. Før det ble enda litt mer bachelorjobbing. Vi føler oss ganske i mål nå, så etter litt finpuss til uka håper vi at det meste er på plass. En intens uke med masse jobbing har gitt resultater og det er virkelig deilig å se.

Her jobbes det med skole før filming

På onsdag er det eksamen i jus. Den nærmer seg med stormskritt, og jeg har heldigvis fått fri fra jobb i morgen for å øve. Veldig viktig å være forberedt nå som det bare er et par uker igjen av skolen.

Nå skal jeg ta resten av kvelden fri før det blir mer øving i morgen. Håper alle har en fin helg!

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  86 Hits
86 Hits

17. mai, årets beste dag, eller?

Nasjonaldagen er rett rundt hjørnet. Bunadskjorter strykes, og mat og drikke handles inn. Forventningene skrus opp i takt med at fargene rødt, hvitt og blått inntar de tusen hjem. For de aller fleste er 17. mai en eneste stor fest, og noe man har gledet seg til lenge. Endelig skal verdens beste jenter eller guttekollektivet samles til en dag med 17. mai-frokost, fest og moro. Slik er det dessverre ikke for alle.

Jeg har skrevet en kronikk med mine tanker rundt 17. mai og ensomhet i Extraavisen. Den kan dere lese ved å klikke dere inn her. Håper vi alle sammen kan tenke oss om i dagene som kommer, og at vi inkluderer de som ikke har så mange i 17.-mai planene våre så ingen må være alene. Fest og nasjonaldag blir best når vi er sammen.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  188 Hits
188 Hits

I mitt rette element

I går var jeg på sesongens siste styremøte med svømminga. Jeg har allerede vært med i styret en sesong, og tiden har flydd avgårde. Vi har masse spennende planer for svømmegruppa framover, og vi krysser fingrene for at vi får gjennomført alt vi har tenkt. Jeg ble også spurt om jeg har lyst til å ta steget videre og bli trener fra høsten av. Å få lære bort idretten jeg er så glad i, og mener er så viktig tror jeg hadde vært moro. Svømming er en av få idretter som kan redde liv, og derfor er det så utrolig viktig at man er trygg i vann. Med tanke på at jeg ikke vet helt hvordan studiehverdagen blir til høsten er jeg fortsatt litt i tenkeboksen, men kanskje jeg blir å se i trenertrøya langs bassengkanten etterhvert.

Gleder meg masse til sol, sommer og bading ute igjen. Da trives jeg som best

Filmingen til presentasjonsvideoen som skal være klar neste fredag er godt i gang. Jeg har allerede filmet første scene. Den ble filmet i mitt rette element, svømmehallen. Svømming har alltid vært en del av livet mitt, så det føltes helt naturlig å ta det med i videoen. Vi fortsetter filmingen på fredag, og jeg gleder meg.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  75 Hits
75 Hits

Min spadag hos Hannes hud, fot og spa

Annonse for Hannes hud, fot og spa

I går var jeg så heldig at jeg fikk starte uka med full ansiktsbehandling hos Hannes hud, fot og spa på Bjørkelangen. Hva mer kan man ønske seg en mandags morgen? Jeg startet med rens og peeling av huden i ansiktet og på halsen, før jeg fortsatte med å få massasje i ansiktet og i nakken. Deilig med massasje for å løse opp litt i musklene og få mer blodsirkulasjon i huden. Etter massasjen fikk jeg ansiktsmasker, og siden jeg er litt tørr på enkelte partier i ansiktet fikk jeg litt ekstra fuktighet der. Samtidig som jeg fikk ansiktsmaske ble vippene og bryna mine farget. Det har jeg aldri prøvd før, og vi valgte derfor å ikke ta det altfor mørkt så resultatet skulle bli mest mulig naturlig. Jeg ble veldig fornøyd med resultatet, og følte at vippene og bryna kom mer fram i ansiktet etter behandlingen.

Med en gang du kommer inn hos Hannes hud, fot og spa er dette venteværelset som møter deg, og allerede her kan du senke skuldrene og finne roen

Her har jeg på ansiktsmaske og er nettopp ferdig med å farge vipper og bryn. Se, så fint det ble med litt ekstra farge og hvor mye vippene mine kommer frem! Jeg har faktisk så lange vipper at når jeg bruker løsvipper er det gjerne lengre enn de falske vippene. Hvis man vil gjøre sine egne naturlige vipper enda mer markert kan man også ta vippebøy, som bøyer vippene oppover og gjør dem enda mer definerte.

Da hudbehandlingen min var gjennomført tok jeg turen ned til spa-avdelingen i kjelleren. Atmosfæren der nede er så rolig og avslappende. Med dempet belysning, boblebad og badstue har du virkelig alt du trenger for en skikkelig spa-aften. Innerst i kjelleren er det også laget en stor og innbydende spisestue. Her kan man virkelig samle hele jentegjengen for en helaften med spa, når forholdene tiltater det igjen. 

Her nede finner man virkelig spa-følelsen og roen

Man kan gjøre spa-behandlingen til en helaften med gjengen her nede

Jeg slo også av en prat med Tina som er kosmetisk sykepleier og nettopp har startet opp med laser i kjelleren. Hun utfører laser på sprengte blodkar og pigmentflekker, som man for eksempel kan få i ansiktet. Der vil man kunne se store forskjeller allerede etter en behandling og etter to behandlinger vil det trolig være helt borte. I tillegg til det utfører hun også laser for å fjerne uønsket hårvekst, for eksempel på beina eller under armene. Tenk så deilig å våkne opp en sommerdag og slippe å tenke på barberingen! Jeg føler hårene vokser så fort, og spesielt når man har litt mørkt hår som meg synes det godt. At man kan slippe det på kun 3-6 behandlinger er et veldig godt alternativ for de som uansett velger å vokse eller barbere vekk hårene. I og med at laserbehandlingen er helt ny er det introduksjonstilbud med -20% i hele mai. Prisliste på behandlinger finner du her.

Laseren som fjerner hårvekst, pigmentflekker og sprengte blodkar

Mitt resultat etter spraytan hos Hannes hud, fot og spa. Foto: Adrian Kirkerud

I tillegg til behandlingene jeg tok i går finnes det en rekke andre behandlinger man kan ta hos Hannes hud, fot og spa, for å skjemme seg litt ekstra bort etter en lang vinter. De har blant annet spraytan. Det tok jeg før min første fotoshoot i Miss Norway i januar. Det var helt nydelig å gå inn vinterblek og komme ut igjen med jevn og fin brunfarge. For meg som aldri hadde prøvd meg på selvbruning selv føltes det trygt og godt å vite at resultatet ble 100% jevnt og fint. Andre behandlinger som tilbys er forming av vipper/bryn og vippeextrencions. Man kan også få permanent makeup eller vanlig makeup. Voksing der man måtte ønske dette. Negldesign, massasje, fotpleie og frisør. Man får rett og slett alt innen skjønnhet og velvære på et og samme sted.

Hudpleieprodukter for alle hudtyper

Jeg elsker pakningen på produktene fra Elixir og hvordan de glinser i lyset!

MeLine

Exuviance

For å opprettholde en fin hud og spa-følelsen i hverdagen hjemme har Hannes hud, fot og spa alle produktene du trenger. De har ulike merker som passer til ulike hudtyper. For ung hud som jeg har er Elixir det rette merket. MeLine er et merke som er bra for personer som har ujevn hud og pigmenteringer, og kan derfor også være fin til ung hud. Exuviance er et merke som er mer generelt, passer til flere hudtyper og som typisk passer fint til voksen hud.

Midt i eksamensperioden, og etter en lang vinter var dette virkelig alt jeg trengte for å føle meg fresh igjen og klar for våren. Hvis du vil bestille time kan du ringe 930 21 815. På Facebook-siden deres legger de jevnlig ut oppdateringer og kampanjer, og den kan du klikke deg inn på her. Hjemmesiden med informasjon om behandlinger og produkter finner du her.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  95 Hits
95 Hits

Intense dager

Etter nesten tre år på BI er medstudentene mine og jeg på oppløpet av bachelorgraden vår. Denne uka har gruppa mi og jeg bestemt oss for at nå skal vi virkelig sette inn støtet på bacheloroppgaven. Vi starta forrige uke med en ni timers økt på torsdag og halvannen time lørdag kveld. Nå skal vi bli ferdige, og vi har derfor satt av hele denne uka også. På fredag er det nemlig aller siste mulighet til å få veiledning. Da gjelder det å få ferdig mest mulig så vi får størst mulig utbytte av veiledningen. Det går framover for hver dag som går, og jeg har troa på at vi har det meste på plass innen veiledningen.

Ser frem til nydelige sommerdager med gode venner og forhåpentligvis masse fint vær etter at eksamensperioden er overstått. Foto: Daniel Millan

Nå er det lange og intense dager, men det er det alltid når man står midt oppi eksamensperioden. Man vil jo så gjerne gjøre det bra, og da går det mye tid til øving og oppgaveskriving. Med ferie om under en måned og en fullført utdanning som motivasjon går det fint, og det bidrar til at man yter litt ekstra nå i sluttspurten.

Hvis du eller din bedrift ønsker å samarbeide med meg, så send meg gjerne en mail på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram @juliedborresen

Julie 

  130 Hits
130 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på