fbpx

La oss spre kjærlighet og glede

Foto: Momoko

I dagens samfunn er det dessverre mye fokus på negativitet og triste ting. Hvis vi leser avisen ser vi artikler om krig, folk som sliter økonomisk, drap og ulykker. Det er selvfølgelig viktig å belyse alvorlige hendelser i samfunnet, men jeg tror vi mennesker trenger positivitet og glede. Vi har nettopp vært gjennom en tung tid med pandemi som var svært tøff for alle. Under pandemien oppga over halvparten av alle studenter at de følte seg mer ensomme (Nokut, 2021) enn før. Sånt gjør noe med oss mennesker, vi trenger nemlig å ha gode mennesker rundt oss for å ha det fint. Nå er heldigvis coronarestriksjonene opphevet og livet har gått tilbake til normalen for de fleste. I år er endelig den første sommeren hvor vi kan leve som normalt og har vi gledet oss til. Endelig kan vi være sammen og ha det fint, uten smittefrykt.

Foto: Momoko

Jeg håper vi kan snu de tøffe tidene vi har vært gjennom om til noe positivt. Det er hvertfall det jeg prøver på hver dag. Jeg vil spre positivitet, glede og kjærlighet til de rundt meg. De færreste ønsker seg tilbake til en hverdag hvor man bare satt hjemme alene, men for de som ikke har familie og venner rundt seg er dette fortsatt hverdagen, selv lenge etter corona. Om man blir mobbet eller av andre grunner kjenner seg ensom er også denne første sommeren etter coronarestriksjonene tung. Hvis man ikke har noen å være sammen med uansett blir man ensom, og det er noe vi alle i samfunnet må jobbe med å gjøre noe med. Jeg prøver selv å spre god energi til de rundt meg. På jobb smiler jeg til alle kunder, uansett hva, og som svømmetrener gjør jeg mitt beste for at hvert enkelt barn føler seg sett og trygg. De små tingene som et smil og en invitasjon kan gjøre en utrolig stor forskjell. Jeg tror jeg setter ekstra stor pris på andre mennesker, fordi jeg vet så godt selv hvordan det er å være alene. Ingen fortjener å kjenne på ensomhet og utenforskap. Jeg håper vi sammen kan gjøre verden til et mer åpent og inkluderende samfunn. Det vet jeg vi kan klare.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

På forsiden av Romsdal Budstikke!
Hvorfor er noen som har størrelse 36 penere eller ...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på