fbpx

En spennende dag i vente

I morgen står en veldig spennende dag for tur. Da er det nemlig klart for beauty camp med alle finalistene. Det er en dag der alle samles en siste gang før finalen, og jeg husker det var favorittdagen min i fjor. Med oppmøte kvart over ni i morgen tidlig skal dagen fylles med øving og forberedelser fra morgen til kveld. Det blir trening med Klara som er hovedinstruktøren til Miss Norway og tidligere missejenter som lærer bort tips og triks til hvordan man kan gjøre det best mulig på scenen. 

Her har jeg på sashen min som jeg fikk på beauty campen i fjor. Det er en helt spesiell følelse når man får på sashen med navnet sitt på. Da føles alt så virkelig, og man skjønner virkelig at man faktisk er så heldig at man er i finalen i Miss Norway. Foto: Daniel Millan

For meg var beauty camp i fjor den fineste dagen, fordi det var da jeg følte at vi deltagerne virkelig ble ordentlig kjent. Når man er sammen hele dagen og jobber sammen med å skape et best mulig finaleshow skapes også samhold og vennskap. Det er fint å ha noen å dele tanker, spørsmål og erfaringer knyttet til konkurransen med, og derfor gleder jeg meg masse til å se alle de andre finalistene igjen. Nå har vi ikke sett hverandre på en stund, og jeg vet at morgendagen kommer til å bli en veldig fin og minneverdig dag.


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

 

Siste skoledags faste tradisjon
Sommerfest hos Kongshaugen!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Påmelding til 2022 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2023.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på