fbpx

Feiring - fager og frodig.

Feiring - fager og frodig.

 

Hei og god søndag :) Denne uken har vært utrolig travel, men samtidig føler jeg at jeg ikke har fått gjort alt jeg hadde planlagt. Tidligere denne uken så hadde jeg telefonintervju med nettavisen «Feiring - fager og frodig». Dette er lokalavisen for Feiring, plassen jeg er oppvokst. Feiring er ei lita bygd ved Mjøsa. Midt imellom Minnesund og Toten. Feiring ligger i Eidsvoll kommune, Akershus fylke. 

 

I artikkelen så snakker jeg om min deltagelse i Miss Norway, min bakgrunn og mine utfordringer i konkurransen med tanke på angsten. Jeg er utrolig stolt av hvor langt jeg er kommet siden jeg begynte å aktivt jobbe med å bygge meg opp igjen etter alt som er skjedd, og kunne aldri i verden drømme om å være her jeg er den dag i dag. Jeg håper at min åpenhet kan hjelpe flere som sliter til å ikke føle seg alene. Det er utrolig mange som faktisk sliter med angst, depresjon, ensomhet og lignende. Det er bare så synd at det ikke snakkes mer om dette, og det har jeg lyst å gjøre noe med. Jo flere vi viser at vi er, jo sterkere står vi sammen :) Jeg skal vise alle at man ikke er sykdommen sin, det er kun en del av deg! 

 

Her kan du lese artikkelen: 

http://feiring.info/2017/02/01/eli-marie-fra-feiring-er-miss-norge-kandidat/

 

Nå er det snart klart for en ny uke, og jeg har planene klare. Ettersom jeg gikk videre i konkurransen så blir det to veldig travle men lærerike måneder fremover. Neste uke går til møter, fotoshoots, kontakt med sponsorer, trening, veldedighet og selvfølgelig blogging! 

 

Snakkes <3 

 

1 av 19 Semifinalister!!
Flott hår? Grønne produkter!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på