fbpx

1 av 19 Semifinalister!!

 

Det er helt utrolig at jeg er 1 av 19 som nå er sikret en semifinaleplass i konkurransen av Miss Norway 2017! Det startet med ca 120 påmeldte og nå er jeg sammen med dere, klar til å kjempe videre til toppen! Jeg vil takke alle sammen som leser bloggen min, følger meg på Instagram og på Facebook. Dere er med på å motivere meg videre! Følg meg videre og del gjerne brukerne/kontoene mine på deres side, så jeg kan nå ut til deres venner igjen <3

 

Videre er planen å begynne med innspilling av film som skal sendes inn til finaleuttaket, også skal jeg jobbe videre med presseoppslag! I denne skjønnhetskonkurransen er det viktig med sponsor og samarbeidspartnere. Er du interessert i å få reklame og god PR, som kan hjelpe din virksomhet til å øke interesse rundt ditt sted. Kontakt meg for å få mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med det, gjennom å være en skjønnhetsutøver for Miss Norway.

Sammen skal vi nå toppen av konkurransen!!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Kaja-Caroline-Miss-Norway-2017-707476939407141/

Instagram: https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

Semifinalist!
Feiring - fager og frodig.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på