1 av 19 Semifinalister!!

 

Det er helt utrolig at jeg er 1 av 19 som nå er sikret en semifinaleplass i konkurransen av Miss Norway 2017! Det startet med ca 120 påmeldte og nå er jeg sammen med dere, klar til å kjempe videre til toppen! Jeg vil takke alle sammen som leser bloggen min, følger meg på Instagram og på Facebook. Dere er med på å motivere meg videre! Følg meg videre og del gjerne brukerne/kontoene mine på deres side, så jeg kan nå ut til deres venner igjen <3

 

Videre er planen å begynne med innspilling av film som skal sendes inn til finaleuttaket, også skal jeg jobbe videre med presseoppslag! I denne skjønnhetskonkurransen er det viktig med sponsor og samarbeidspartnere. Er du interessert i å få reklame og god PR, som kan hjelpe din virksomhet til å øke interesse rundt ditt sted. Kontakt meg for å få mer informasjon om hvordan jeg kan hjelpe deg med det, gjennom å være en skjønnhetsutøver for Miss Norway.

Sammen skal vi nå toppen av konkurransen!!

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook:https://www.facebook.com/Kaja-Caroline-Miss-Norway-2017-707476939407141/

Instagram: https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

Semifinalist!
Feiring - fager og frodig.
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2020

Påmelding til Miss Norway 2020 er i gang. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på