fbpx

Hvordan markedsføre hverandre

Den 8.juli var det arrangert en hyggelig sommerdag hos Linn Nguyen i Lillestrøm. Der møtte både Vilde, Ole-Jørgen og jeg, ei dame som heter Josepha. For en fantastisk dame som virkelig er kreativ. Josepha er konditor og jobber da med å lage veganske, sunne, glutenfrie og vanlige kaker.

Som utøver er det sikkert mange som lurer på hvordan livsstil jeg har. Jeg har alltid prøvd å holde meg unna mat som inneholder veldig mye sukker, og fokusert på å spise varierende mat som holder energien oppe lenge. Dette er en ganske generell livsstil for mange her i verden. I Norge føler jeg at vegansk livsstil blir mer og mer populært. Vegansk dessert, er noe som jeg ikke hører så mye om, og kan tenkte meg at det ikke smaker så godt. Etter denne hyggelige sommerdagen har Linn og Josepha snudd det synet opp ned. Det er helt utrolig hvor mange ingredienser det er mulig å bytte ut og fortsatt få samme konsistens med enda bedre smak. Josepha lagde veganske kaker, som smakte helt himmelsk! Nesten bedre enn vanlig. Tusen takk til Linn som hostet en fin dag hjemme hos seg selv i Lillestrøm.

Tips på veien:

Det å møtes for å ha en hyggelig dag sammen, smake på kaker, og lære mye nytt hjelper hverandre så mye. Jeg syntes mange i Norge er veldig egne av seg og kanskje ikke er like flinke på å introdusere andre bekjente videre til nye folk, slik man kan skape et nettverk. Det handler også mye om hvor utadvendt man er, slik at man tar kontakt med nye folk som kan hjelpe deg opp og frem. Kanskje ikke til å nå ditt mål, men bare det å ta til seg lærdom, videreutvikle noe sammen, skape nye ambisjoner og nå ut til nye personer igjen. Dette er en evig sirkel som alltid gir deg noe og løfter deg og andre opp på en positiv måte. Alt handler om valg. Hvilke valg du tar for at du selv kommer nærmere ditt mål. Vi alle er mennesker her i verden og jo mer åpen vi er med våres eget nettverk, desto mer åpen vil andre være til å sleppe deg inn i sitt nettverk. Nå sitter jeg i LA og har hovedrollen i en kortfilm. Allerede har jeg møtt på så utrolige fine folk, som har kommet lengre i livet enn meg, på grunn av alder, valgene de hat tatt og ikke minst hva hver og en av oss har satset på. Det er så utrolig mye å lære sier jeg bare. Tør du ikke å satse, så kommer du heller ingen vei. Sjekk ut neste blogginnlegg for å vite hvordan denne reisen i LA har utviklet seg! 

 

The start of an ERA
Confidently Beautiful
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på