fbpx

GIVEAWAY!

32423030_1863583363661982_5438966499970646016__20180514-190054_1

Er du klar for sommeren?

I samarbeid med salongene Linn Nguyen – PMU og Riv & Røsk skal vi dele ut en stor premie med alt du trenger til sommeren. Denne gaven er en verdi på over 3000kr!!! Bli med i konkurransen så kan du bli den heldige vinneren. Alt du trenger å gjøre, er å følge oss på Instagram:

https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/

https://www.instagram.com/riv_og_rosk/

Tag en eller flere personer som du syntes fortjener å vinne. (Den/de du tagger må også følge profilene ovenfor)

Det blir trukket en heldig vinner på Instagram den 31.05

Dette kan du vinne:

Jeg deler ut hudpleieprodukter fra ASEA som inneholder rens, serum, fuktighetskrem og ett dypere serum for urenheter. I tillegg gir treningssenteret Puls ut gavekort på 1 ukes gratis trening, da du kan delta på forskjellige timer og bruke hele senteret.  

sjekk ut nettsiden for informasjon om produktene:

http://kajak.teamasea.com

Ta kontakt om det er noe du lurer på:

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Linn gir bort hele 12 pakker med løsvipper, tre limtuber for vippene og et gavekort på 500kr som kan brukes på behandlinger som salongen tilbyr. Sjekk ut nettsiden:

http://www.utseende.no

Linn Nguyen er utdannet Permanent MakeUp Artist/ Linergist med bakgrunn som Makeup Artist og Hudpleier. Med over 14 års erfaring i bransjen har hun forskjønnet mange ansikter i alle aldre. I tillegg til sin spesialisering innenfor dette feltet i inn-og utland har hun også undervist i dette faget for mange andre utøvere.

Linn tilbyr Permanent MakeUp i Lillestrøm og Tananger/Stavanger. I tillegg til Permanent MakeUp har hun også bred erfaring innenfor Hudpleie og MakeUp. Hun kan bli leid inn til å holde dagskurser innenfor disse feltene.

Facebook: Linn Nguyen PMU 

Riv og Røsk:

Riv og Røsk gir bort et gavekort til voksing av hake og overleppe, vippeserum og eksklusive øyepads. Ta en titt på Wibeke's nettside på:

http://www.rivogrosk.no eller legg til riv&røsk på facebook.

Tlf nr. 416 77 921 for booking 

The After Math - Kenya Moving Forward
Hvordan finne butikker med etisk handel
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på