fbpx

Mitt år som Miss Universe Norway 2017

 

Aller først må jeg gratulere vår nye, regjerende Miss Universe Norway 2018 Susanne Næss Guttorm. Det skal bli SÅ utrolig spennende å følge din reise fremover.  Sammen skal vi samarbeide, dele våre kontakter og sørge for at alt blir gjennomført for deg, oss og Norge. Tenk at du nå skal til selveste Miss Universe og stå på den gigantiske scenen med ett hylende publikum. Nå har du mye å se frem i mot <3  

Jeg vil også nevne alle de andre deltagerne som har stått på utrolig hardt til siste slutt. Etter så stor innsats, så merker dere alle hvor mange muligheter og nye dører som har åpnet seg. Alle er en vinner uansett! Det skal også sier at det er tøft å komme til det punktet der du får mulighet til å stå på en scene i ett slikt arrangement. Organisasjonen har tre utplukkinger slik at vi samarbeider videre med kun de som er sterkt interesserte, har pågangsmot og er sterk psykisk. Hver person skal blogge, jobbe med veldedighet, samarbeide med forskjellige samarbeidspartnere, lære seg hvordan markedsføre på best måte, sette opp og arrangere photoshoot, forberede seg selv til forskjellige arrangementer, presse (tv, avis, radio etc), holde seg i fysisk form, meste catwalk og sceneprestasjon, og ved siden av alt dette har hver person studie og jobb som også tar sin tid. Jeg håper det er flere slike personer der ute som kan bli med på denne reisen og få utfordret seg selv med vår hjelpende hånd. Til de som kom helt til finalen i år håper jeg sitter igjen med en god mestringsfølelse, tar tak i mulighetene som har dukket opp og videreutvikler seg slik dere kan nå så langt dere ønsker. Tusen takk for ett fint samarbeid alle dere fantastiske deltagere/vinnere.

https://www.missnorway.org

Mitt år som Miss Universe Norway er over, og jeg ønsker å gi ett raskt sammendrag av mitt eventyr. Jeg vil igjen takke alle dere som har støttet og fulgt meg gjennom året 2017. Som noen kanskje har sett  på mine sosiale medier, så har det åpnet seg helt utrolige mange nye dører som jeg aldri kunne tenke meg for to år tilbake! Så mange nye muligheter jeg har fått, som videre har ført til at jeg har vokst til et helt annet nivå. Jeg har overbevist meg selv, at frykt eller nye utfordringer ikke kan stoppe meg. Det har ført til at jeg har blitt sterkere, mer selvstendig og livsglad person som alltid følger løypen som fører til en fremtid jeg kan drømme om. Ingen ting kan stoppe meg for å nå mitt neste mål, reise hvor jeg vil (alene eller med noen) eller gjennomføre oppgaver jeg egentlig ikke har kompetanse til. En ting er sikkert og vist, og det er at: alt kan læres, og man blir aldre ferdig-utlært i dette livet. Nå har jeg fått mulighet til å reise til Las Vegas, Los Angeles, Vietnam, nye steder i Norge og i mellomtiden har jeg også vært i Bulgaria, Belgia, Sverige og Amsterdam på under ett år.  

Vegas med Demi - første dag

Vietnam Nha Trang

Los Angeles - Malibu

Det startet med at ei venninne anbefalte meg å melde meg på Miss Norway. Etter en kort periode endrer livet mitt seg. Jeg valgte å slutte på skolen der jeg tok ekstra-fag fordi jeg skulle bli veterinær. Miss Norway tok all tiden jeg hadde til overs, fordi virkelig ville dette. Jeg gjorde så og si alt som måtte til for å holde meg oppe blant topp-plassene på listene. Pushet meg ut i pressen, tok kontakt med de jeg kjente som kunne hjelpe meg med alt og ingenting. Gjennomførte en rekke med photshooter og skapte noe nytt for hver bilde. Videre jobbet jeg hardt for å få byen min Kongsvinger med på laget, og litt etter litt så ga det etter. Pressen ville holde seg oppdatert med det jeg gjorde, vi fant på nye metoder og prøvde å inkludere de folkene som fulgte med. Tilslutt ble Vietnam innblandet og de begynte å gjøre presse om meg på tv, avis og sosiale medier. Heldig som jeg var så hadde jeg Glomdalen ved min side under hele oppholdet i Miss Universe (Las Vegas). Det er merkelig å fortelle det, men selvom jeg omgås med 92 deltagere eller 1000 vis av andre folk, så kan det også fort føles veldig ensomt. Det å vite at folk jeg kjenner der hjemme følger med, støtter meg og oppdaterer meg, hjelper så utrolig mye! Det ga meg mot, holdt selvtilliten oppe, og jeg ga alt hele veien, fordi jeg ville gjøre andre der hjemme stolte. Ikke snakk om alle de fantastiske veldedeighetsoppdragene jeg har fått vært med å bidra på, f.eks Vietnam turen med Kathyda. Den reisen ga meg et nytt perspektiv på livet, og beviste meg hvor godt vi i Norge har det. Uansett religion, bakgrunn og utseende så er det innvendig skjønnhet som viser hvor skjønn en person kan være på utsiden.

 

Misse eventyret skal få hvile litt nå, mens «Kaja» skal ut å jobbe for sitt eget beste. Jeg jobber nå med å promotere meg selv slik at jeg tråkker fotspor som fører til min drømmejobb i fremtiden. Allerede nå har jeg fått prøve meg som skuespiller, modell, vippeteknikker, omsorgsarbeider og nå hopper jeg på studier (økonomi og administrasjon), som fører til at jeg kan ta tredjeåret i internasjonal business.  

LA - photo: Calvin Caples (Instagram)

 

Psssttt! En sniktitt på mitt neste innlegg: Seks måneder etter Vegas drar jeg videre til Los Angeles for å spille inn en kortfilm. Sammen med en annen skuespiller med 20 års erfaring, hadde vi hovedrollene. Filmen skal sendes på kortfilm festivaler i USA og forhåpentligvis rundt i Norge også. Du lurer kanskje på hva denne filmen handler om, og hvordan en skuespiller jobber? Det og masse mer skal du få svar på snart.

 

Fortsett lesing
  2315 Hits
2315 Hits

Hvordan markedsføre hverandre

Den 8.juli var det arrangert en hyggelig sommerdag hos Linn Nguyen i Lillestrøm. Der møtte både Vilde, Ole-Jørgen og jeg, ei dame som heter Josepha. For en fantastisk dame som virkelig er kreativ. Josepha er konditor og jobber da med å lage veganske, sunne, glutenfrie og vanlige kaker.

Som utøver er det sikkert mange som lurer på hvordan livsstil jeg har. Jeg har alltid prøvd å holde meg unna mat som inneholder veldig mye sukker, og fokusert på å spise varierende mat som holder energien oppe lenge. Dette er en ganske generell livsstil for mange her i verden. I Norge føler jeg at vegansk livsstil blir mer og mer populært. Vegansk dessert, er noe som jeg ikke hører så mye om, og kan tenkte meg at det ikke smaker så godt. Etter denne hyggelige sommerdagen har Linn og Josepha snudd det synet opp ned. Det er helt utrolig hvor mange ingredienser det er mulig å bytte ut og fortsatt få samme konsistens med enda bedre smak. Josepha lagde veganske kaker, som smakte helt himmelsk! Nesten bedre enn vanlig. Tusen takk til Linn som hostet en fin dag hjemme hos seg selv i Lillestrøm.

Tips på veien:

Det å møtes for å ha en hyggelig dag sammen, smake på kaker, og lære mye nytt hjelper hverandre så mye. Jeg syntes mange i Norge er veldig egne av seg og kanskje ikke er like flinke på å introdusere andre bekjente videre til nye folk, slik man kan skape et nettverk. Det handler også mye om hvor utadvendt man er, slik at man tar kontakt med nye folk som kan hjelpe deg opp og frem. Kanskje ikke til å nå ditt mål, men bare det å ta til seg lærdom, videreutvikle noe sammen, skape nye ambisjoner og nå ut til nye personer igjen. Dette er en evig sirkel som alltid gir deg noe og løfter deg og andre opp på en positiv måte. Alt handler om valg. Hvilke valg du tar for at du selv kommer nærmere ditt mål. Vi alle er mennesker her i verden og jo mer åpen vi er med våres eget nettverk, desto mer åpen vil andre være til å sleppe deg inn i sitt nettverk. Nå sitter jeg i LA og har hovedrollen i en kortfilm. Allerede har jeg møtt på så utrolige fine folk, som har kommet lengre i livet enn meg, på grunn av alder, valgene de hat tatt og ikke minst hva hver og en av oss har satset på. Det er så utrolig mye å lære sier jeg bare. Tør du ikke å satse, så kommer du heller ingen vei. Sjekk ut neste blogginnlegg for å vite hvordan denne reisen i LA har utviklet seg! 

 

  2353 Hits
2353 Hits

GIVEAWAY!

32423030_1863583363661982_5438966499970646016__20180514-190054_1

Er du klar for sommeren?

I samarbeid med salongene Linn Nguyen – PMU og Riv & Røsk skal vi dele ut en stor premie med alt du trenger til sommeren. Denne gaven er en verdi på over 3000kr!!! Bli med i konkurransen så kan du bli den heldige vinneren. Alt du trenger å gjøre, er å følge oss på Instagram:

https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/

https://www.instagram.com/riv_og_rosk/

Tag en eller flere personer som du syntes fortjener å vinne. (Den/de du tagger må også følge profilene ovenfor)

Det blir trukket en heldig vinner på Instagram den 31.05

Dette kan du vinne:

Jeg deler ut hudpleieprodukter fra ASEA som inneholder rens, serum, fuktighetskrem og ett dypere serum for urenheter. I tillegg gir treningssenteret Puls ut gavekort på 1 ukes gratis trening, da du kan delta på forskjellige timer og bruke hele senteret.  

sjekk ut nettsiden for informasjon om produktene:

http://kajak.teamasea.com

Ta kontakt om det er noe du lurer på:

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Linn gir bort hele 12 pakker med løsvipper, tre limtuber for vippene og et gavekort på 500kr som kan brukes på behandlinger som salongen tilbyr. Sjekk ut nettsiden:

http://www.utseende.no

Linn Nguyen er utdannet Permanent MakeUp Artist/ Linergist med bakgrunn som Makeup Artist og Hudpleier. Med over 14 års erfaring i bransjen har hun forskjønnet mange ansikter i alle aldre. I tillegg til sin spesialisering innenfor dette feltet i inn-og utland har hun også undervist i dette faget for mange andre utøvere.

Linn tilbyr Permanent MakeUp i Lillestrøm og Tananger/Stavanger. I tillegg til Permanent MakeUp har hun også bred erfaring innenfor Hudpleie og MakeUp. Hun kan bli leid inn til å holde dagskurser innenfor disse feltene.

Facebook: Linn Nguyen PMU 

Riv og Røsk:

Riv og Røsk gir bort et gavekort til voksing av hake og overleppe, vippeserum og eksklusive øyepads. Ta en titt på Wibeke's nettside på:

http://www.rivogrosk.no eller legg til riv&røsk på facebook.

Tlf nr. 416 77 921 for booking 

  1512 Hits
1512 Hits

Mirakelet som kan holde deg evig ung

32169014_1859742557379396_616661671963787264_n

Hei alle mine lesere!

Det er en god stund siden jeg har blogget nå. Dere lurer kanskje på hva jeg driver med om dagen og hvorfor jeg har vært litt stille. Klara og jeg har coachet og veiledet de nåværende deltagerne gjennom konkurransen. Utenom det, jobber jeg fremdeles i hjemmetjenesten og som vippestylist. Jeg har planer om å studere igjen, og tenkte derfor å gå markedsføring i Oslo, som fører til at jeg flytter til sommeren. Ved siden av studier skal jeg jobbe med ASEA, slik at jeg kan styre arbeidsdagen min helt selv. 

Hvorfor valgte jeg ASEA

ASEA har banebrytende produkter som fokuserer på og bygge opp cellene våres i kroppen. Produktene inneholder redoxsignaliserende molekyler i stabil form som bidrar til å støtte cellekommunikasjonen. Huden våres er bygget opp av celler og molekyler, som fornyes hele tiden. 

Jeg har valgt og begynne å jobbe med ASEA, fordi det er lukrative forretningsmuligheter, og jeg kan justere tiden min, investeringen og anstrengelsen til det selv. Men det viktigste av alt, er at det er hudprodukter som faktisk gjør en synlig forskjell. De inneholder rene produkter, uten parfyme, ekstrakter eller parabener som gjør at de passer til hvem som helst hudtype. Grunnen til at vi kan se en endring over en kort periode i forhold til andre produkter, er fordi kroppen våres produserer redoxsignaliserende molekyler, som gjør at den ikke trenger å bruke tid på å bli vandt til hva det er vi påfører. Jeg gjør en undersøkelse til hver av produktene, ved hjelp av mine familiemedlemmer, slik at dere kan være med på se hvordan det fungerer. Ofte kan bilder ljuge og pynte litt på hvordan realiteten egentlig er. Derfor skal jeg utføre dette gjennom å lage videoer. Følg meg på Youtube og Facebook for å følge med på undersøkelsene. 

Jeg mener at vi heller kan bygge opp kroppen våres og holde oss friske uten å tilføre kostholdstilskudd i form av piller/tabletter. Om kroppen våres har friske nok celler og klarer og ta opp vitaminer nok, så hjelper det ikke og gå på store doser tilskudd. Vi trenger ikke maksimaldose for å holde oss friske, og vi får ikke evig liv av og dytte i oss mye tabletter. ASEA tilbyr både hudpleieprodukter som kan gi ditt utseende en oppløfting eller drikke ASEA vann som hjelper kroppen din og komme i riktig PH-balanse slik at opptaket i kroppen blir bedre.

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så har sms-stemmingen til deltagerne i Miss Norway 2018 startet.Snart er det ikke lenge til jeg står på scenen igjen, men for denne gangen skal overrekke kronen/tittelen videre til en ny Miss Norway 2018, som har et fyrende tid fremfor seg. Følg meg på bloggen for å holde deg oppdatert om hvem den heldige blir. 

Kontakt meg gjerne hvis du har noen spørsmål:

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Kaja Caroline Kojan

Instagram: https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

ASEA: http://kajak.teamasea.com

  1662 Hits
1662 Hits

Hva er PMU?

I den siste perioden har jeg prøvd ut PMU, som står for Permanent Makup. Det vil si å forme bryn, eyeliner eller lepper, ved hjelp av microblading. Det er en form for en mild tatovering som vil sitte en god periode. PMU innebærer mye mer enn å lage noen linjer. Den detaljerte vinkelen, bredden og fargen må være riktig. For en person som verdsetter kvalitet på en skjønnhetsbehandling som ikke bare er godt synlig, men også langvarig, er presisjon kombinert med estetisk forståelse hos utøveren/linergisten meget avgjørende.

Jeg valgte og prøve ut denne type behandling fordi jeg syntes dette er en mye bedre «endring/oppfriskning» på utseende enn å fylle inn med injeksjoner som kan påvirke utseende på en negativ måte i fremtiden. PMU gir meg ett naturlig look som at du selv skulle sminket deg til hverdagen. Jeg sparer mye tid på morgenen og kan føle meg vell og fin uten noe sminke, som gjør at huden får lufte oftere og unngår urenheter som ofte vi ungdommer sliter med. 

Her er en liten liste over hvordan behandlingen fungerer:

 • Prosedyren starter med kartlegging av kundens ønsker og mål med behandlingen. Form og fasong vurderes ut ifra kundens egne trekk og benstruktur.
 • Innenfor rammen av den profesjonelles anbefalninger, finnes det fortsatt muligheter for store variasjoner i fasong, tykkelse og farge, avhengig av kundens preferanser.
 • Nøye opptegning blir foretatt. Dette vil vise hvordan resultatet blir og eventuelle endringer kan utføres før kunden til slutt godkjenner verket.
 • Selve behandlingen gjennomføres under strenge hygiene- og kvalitetskrav. Behandlingsområdet vil ha mye overskuddsfarge og virke ekstra mørke den første uken.
 • Etter 4-6 uker gjentas en etterbehandling for et optimalt resultat og varighet. Det vil si at det totalt utføres to behandlinger, og dette er inkludert i prisen. Nå er behandlingen komplett.
 • Mikropigmentering (permanent makeup) har normalt en varighet 2-5 år. Fargemengden vil avta år for år. Oppfriskningsbehandling anbefales etter 1-2 år for å bevare best mulig form og farge. Hvor raskt fargen blekner, avhenger av hudtype, soleksponering og alder.

Etterbehandling:

 • Behandlingsområdet vil ha mye overskuddsfarge og vil virke ekstra mørkt den første uken
 • Etter 1-2 uker vil 30-50% av fargen forsvinne og bli lysere
 • Bør alltid ha rene hender ved berøring av behandlingsområdet de første dagene. Dette for å unngå infeksjonsfare
 • Salven som følger med etter behandlingen skal smøres 2-3 ganger pr dag i tynne lag, i ca 1 uke
 • Unngå sol, solarium, badstue, svømmebasseng, trening med mye svette de første dagene. Huden er ekstra sårbar.
 • Må ikke farge vipper/bryn på 2 uker etter behandling
 • Et par dager etter behandling kan området flasse/ bli tørt (og kan klø litt). Dette er normalt. I dette tilfellet er det behagelig å smøre på litt salve.
 • Det er vanlig å være litt sår og øm 1-2 dager etterpå. Det kan også væske litt fra området. Legg gjerne bomullspads fuktet i kaldt vann på bryna/øynene/leppene, dette virker kjølende og beroligende.
 • Hvis infeksjon oppstår (rød, hoven, puss) kontakt lege snarest

Etter leppe og bryn behandlingen ble jeg veldig fornøyd med resultatet. Linn Nguyen har drevet med dette i mange år. Hun reiser rundt i verden på kursing for å alltid være oppdatert med nye fremgangmetoder og hva som kommer på markedet.

Uheldigvis så er det noen her i verden som rammes av sykdommen Alopecia Areata. Dette er en immunologisk sykdom hvor kroppens immunceller angriper hårsekkene som gjør at man mister flekkvis av sitt eget hår uavhengig hvor på kroppen. Både kvinner og menn er i lik grad utsatt for alopecia areata. I media har det vært bevist og testet ut hvordan denne behandlingen vil fungere på personer som har denne sykdommen. Det har vært svært positive resultater og de fleste er veldig fornøyde. Det viktigste for ett menneske er og føle seg vell med seg selv, slik at man ikke skal trenge og skule seg for det sosiale samværet. Ta en nærmere titt på Linn Nguyen sin nettside for å lese enda mere om PMU behandling. 

http://www.utseende.no

https://www.instagram.com/linn_nguyen_pmu/

 

Ta en titt på hvordan behandlingen fungerer fysisk:

 

Kilder:

lommelegen.no

 

Følg meg på:

https://www.facebook.com/MissUniverseNorway/

https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

Snapp: MissN2017-kaja 

 

 

  4496 Hits
4496 Hits

Velkommen 2018

IMG_496_20180102-100901_1

Masse godt nyttår alle sammen! Håper alle har hatt en superfin feiring og kost dere masse. Jeg feiret nyttårsaften i Oslo sammen med gode venner, god mat og en fantastisk stemning.  

Året 2017 kommer til å være et uforglemmelig år. Jeg har tatt opplevelser og lærdom til ett nytt nivå, noe jeg aldri trodde jeg skulle få muligheten til. Dette har ikke gjort helt på egenhånd. Alle de som har støttet meg, pushet meg og ikke minst de sponsorene som har satset på meg. Jeg gikk i fra å være en helt uerfaren person innenfor markedsføring, til å forstå hvor viktig dette er for markedet og hvordan jeg kan bruke mine ressurser for å løfte andre. 

2018 starter med blanke ark, og jeg må takke mine tidligere sponsorer Kathyda, Lia Maskin og Transport, Kongsvinger Helse og Livsstil, Ben og Jenny's og quickstopp kalbakken for at dere har satset på meg. Uten dere hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. Dere har hjulpet meg med mye av forberedelser som skulle til før jeg var klar nok til å delta i Miss Universe. Jeg takker for samarbeidet det året som har vært og ønsker alle dere en liten ekstra lykke i dette nye året. For å ikke glemme de som har stilt opp for meg, uansett tid eller sted, nemlig min stylist, fotograf(er) og filmfotograf. Per-Martin Grambo (fotograf), Bjørnar Solberg (fotograf), Daniel Millan (fotograf), Ole Jørgen Troøyen (filmfotograf), Jeanette Holtet (stylist) og Birgitta Margareta Lindén (assistent) , dere har virkelig gjort jobben min mye lettere. Vi har fått til sluttresultater vi kanskje selv ikke kunne forvente, eksperimentert nye tanker og ideer, toppet endingen med å sette et eget preg på alle våre fotoshooter. Gleder meg til flere morsomme, kreative fotoshooter med dere i 2018.

Stylist Jea Holtet, fotograf Bjørnar Solberg og meg

Fotograf Per-Martin Grambo og meg

 

Jeg kjører ikke inn i dette året helt alene. Jeg har to sponsorer som fortsatt er med meg. Det kommer blogginnlegg om disse senere. Det er også planlagt reiser og nye utfordringer, så følg med så får dere vite hvor, hvem og hvorfor jeg reiser noen turer til utlandet. Jeg skal også være med å coache nye deltagere av Miss Norway 2018, og ser frem til å bli kjent med dem. 

Noen av dere starter året 2018 med nye nyttårsforsetter som dere skal nå. Det er så utrolig viktig å sette seg mål (realistiske mål), slik at en hver har noen å strekke seg mot. Noe jeg har lært er at ingen ting skal stoppe meg uansett hva jeg ønsker og oppnå. Det er kun deg selv som kan forhindre at dine mål ikke oppfylles. Masse lykke til og håper du får ett fint år.  

Følg meg på:

Instagram: Missnorway2017_kaja

Snapchat: MissN2017-kaja

Facebook: Miss Universe Norway  

 

  1050 Hits
1050 Hits
Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på