fbpx

Velkommen 2018

IMG_496_20180102-100901_1

Masse godt nyttår alle sammen! Håper alle har hatt en superfin feiring og kost dere masse. Jeg feiret nyttårsaften i Oslo sammen med gode venner, god mat og en fantastisk stemning.  

Året 2017 kommer til å være et uforglemmelig år. Jeg har tatt opplevelser og lærdom til ett nytt nivå, noe jeg aldri trodde jeg skulle få muligheten til. Dette har ikke gjort helt på egenhånd. Alle de som har støttet meg, pushet meg og ikke minst de sponsorene som har satset på meg. Jeg gikk i fra å være en helt uerfaren person innenfor markedsføring, til å forstå hvor viktig dette er for markedet og hvordan jeg kan bruke mine ressurser for å løfte andre. 

2018 starter med blanke ark, og jeg må takke mine tidligere sponsorer Kathyda, Lia Maskin og Transport, Kongsvinger Helse og Livsstil, Ben og Jenny's og quickstopp kalbakken for at dere har satset på meg. Uten dere hadde jeg ikke vært her jeg er i dag. Dere har hjulpet meg med mye av forberedelser som skulle til før jeg var klar nok til å delta i Miss Universe. Jeg takker for samarbeidet det året som har vært og ønsker alle dere en liten ekstra lykke i dette nye året. For å ikke glemme de som har stilt opp for meg, uansett tid eller sted, nemlig min stylist, fotograf(er) og filmfotograf. Per-Martin Grambo (fotograf), Bjørnar Solberg (fotograf), Daniel Millan (fotograf), Ole Jørgen Troøyen (filmfotograf), Jeanette Holtet (stylist) og Birgitta Margareta Lindén (assistent) , dere har virkelig gjort jobben min mye lettere. Vi har fått til sluttresultater vi kanskje selv ikke kunne forvente, eksperimentert nye tanker og ideer, toppet endingen med å sette et eget preg på alle våre fotoshooter. Gleder meg til flere morsomme, kreative fotoshooter med dere i 2018.

Stylist Jea Holtet, fotograf Bjørnar Solberg og meg

Fotograf Per-Martin Grambo og meg

 

Jeg kjører ikke inn i dette året helt alene. Jeg har to sponsorer som fortsatt er med meg. Det kommer blogginnlegg om disse senere. Det er også planlagt reiser og nye utfordringer, så følg med så får dere vite hvor, hvem og hvorfor jeg reiser noen turer til utlandet. Jeg skal også være med å coache nye deltagere av Miss Norway 2018, og ser frem til å bli kjent med dem. 

Noen av dere starter året 2018 med nye nyttårsforsetter som dere skal nå. Det er så utrolig viktig å sette seg mål (realistiske mål), slik at en hver har noen å strekke seg mot. Noe jeg har lært er at ingen ting skal stoppe meg uansett hva jeg ønsker og oppnå. Det er kun deg selv som kan forhindre at dine mål ikke oppfylles. Masse lykke til og håper du får ett fint år.  

Følg meg på:

Instagram: Missnorway2017_kaja

Snapchat: MissN2017-kaja

Facebook: Miss Universe Norway  

 

Hade 2017
Nyttårsforsettene du burde prøve
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på