fbpx

Mitt år som Miss Universe Norway 2017

 

Aller først må jeg gratulere vår nye, regjerende Miss Universe Norway 2018 Susanne Næss Guttorm. Det skal bli SÅ utrolig spennende å følge din reise fremover.  Sammen skal vi samarbeide, dele våre kontakter og sørge for at alt blir gjennomført for deg, oss og Norge. Tenk at du nå skal til selveste Miss Universe og stå på den gigantiske scenen med ett hylende publikum. Nå har du mye å se frem i mot <3  

Jeg vil også nevne alle de andre deltagerne som har stått på utrolig hardt til siste slutt. Etter så stor innsats, så merker dere alle hvor mange muligheter og nye dører som har åpnet seg. Alle er en vinner uansett! Det skal også sier at det er tøft å komme til det punktet der du får mulighet til å stå på en scene i ett slikt arrangement. Organisasjonen har tre utplukkinger slik at vi samarbeider videre med kun de som er sterkt interesserte, har pågangsmot og er sterk psykisk. Hver person skal blogge, jobbe med veldedighet, samarbeide med forskjellige samarbeidspartnere, lære seg hvordan markedsføre på best måte, sette opp og arrangere photoshoot, forberede seg selv til forskjellige arrangementer, presse (tv, avis, radio etc), holde seg i fysisk form, meste catwalk og sceneprestasjon, og ved siden av alt dette har hver person studie og jobb som også tar sin tid. Jeg håper det er flere slike personer der ute som kan bli med på denne reisen og få utfordret seg selv med vår hjelpende hånd. Til de som kom helt til finalen i år håper jeg sitter igjen med en god mestringsfølelse, tar tak i mulighetene som har dukket opp og videreutvikler seg slik dere kan nå så langt dere ønsker. Tusen takk for ett fint samarbeid alle dere fantastiske deltagere/vinnere.

https://www.missnorway.org

Mitt år som Miss Universe Norway er over, og jeg ønsker å gi ett raskt sammendrag av mitt eventyr. Jeg vil igjen takke alle dere som har støttet og fulgt meg gjennom året 2017. Som noen kanskje har sett  på mine sosiale medier, så har det åpnet seg helt utrolige mange nye dører som jeg aldri kunne tenke meg for to år tilbake! Så mange nye muligheter jeg har fått, som videre har ført til at jeg har vokst til et helt annet nivå. Jeg har overbevist meg selv, at frykt eller nye utfordringer ikke kan stoppe meg. Det har ført til at jeg har blitt sterkere, mer selvstendig og livsglad person som alltid følger løypen som fører til en fremtid jeg kan drømme om. Ingen ting kan stoppe meg for å nå mitt neste mål, reise hvor jeg vil (alene eller med noen) eller gjennomføre oppgaver jeg egentlig ikke har kompetanse til. En ting er sikkert og vist, og det er at: alt kan læres, og man blir aldre ferdig-utlært i dette livet. Nå har jeg fått mulighet til å reise til Las Vegas, Los Angeles, Vietnam, nye steder i Norge og i mellomtiden har jeg også vært i Bulgaria, Belgia, Sverige og Amsterdam på under ett år.  

Vegas med Demi - første dag

Vietnam Nha Trang

Los Angeles - Malibu

Det startet med at ei venninne anbefalte meg å melde meg på Miss Norway. Etter en kort periode endrer livet mitt seg. Jeg valgte å slutte på skolen der jeg tok ekstra-fag fordi jeg skulle bli veterinær. Miss Norway tok all tiden jeg hadde til overs, fordi virkelig ville dette. Jeg gjorde så og si alt som måtte til for å holde meg oppe blant topp-plassene på listene. Pushet meg ut i pressen, tok kontakt med de jeg kjente som kunne hjelpe meg med alt og ingenting. Gjennomførte en rekke med photshooter og skapte noe nytt for hver bilde. Videre jobbet jeg hardt for å få byen min Kongsvinger med på laget, og litt etter litt så ga det etter. Pressen ville holde seg oppdatert med det jeg gjorde, vi fant på nye metoder og prøvde å inkludere de folkene som fulgte med. Tilslutt ble Vietnam innblandet og de begynte å gjøre presse om meg på tv, avis og sosiale medier. Heldig som jeg var så hadde jeg Glomdalen ved min side under hele oppholdet i Miss Universe (Las Vegas). Det er merkelig å fortelle det, men selvom jeg omgås med 92 deltagere eller 1000 vis av andre folk, så kan det også fort føles veldig ensomt. Det å vite at folk jeg kjenner der hjemme følger med, støtter meg og oppdaterer meg, hjelper så utrolig mye! Det ga meg mot, holdt selvtilliten oppe, og jeg ga alt hele veien, fordi jeg ville gjøre andre der hjemme stolte. Ikke snakk om alle de fantastiske veldedeighetsoppdragene jeg har fått vært med å bidra på, f.eks Vietnam turen med Kathyda. Den reisen ga meg et nytt perspektiv på livet, og beviste meg hvor godt vi i Norge har det. Uansett religion, bakgrunn og utseende så er det innvendig skjønnhet som viser hvor skjønn en person kan være på utsiden.

 

Misse eventyret skal få hvile litt nå, mens «Kaja» skal ut å jobbe for sitt eget beste. Jeg jobber nå med å promotere meg selv slik at jeg tråkker fotspor som fører til min drømmejobb i fremtiden. Allerede nå har jeg fått prøve meg som skuespiller, modell, vippeteknikker, omsorgsarbeider og nå hopper jeg på studier (økonomi og administrasjon), som fører til at jeg kan ta tredjeåret i internasjonal business.  

LA - photo: Calvin Caples (Instagram)

 

Psssttt! En sniktitt på mitt neste innlegg: Seks måneder etter Vegas drar jeg videre til Los Angeles for å spille inn en kortfilm. Sammen med en annen skuespiller med 20 års erfaring, hadde vi hovedrollene. Filmen skal sendes på kortfilm festivaler i USA og forhåpentligvis rundt i Norge også. Du lurer kanskje på hva denne filmen handler om, og hvordan en skuespiller jobber? Det og masse mer skal du få svar på snart.

 

 

Miss Universe Norway 2018
Miss World Norway 2018
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på