fbpx

Mirakelet som kan holde deg evig ung

32169014_1859742557379396_616661671963787264_n

Hei alle mine lesere!

Det er en god stund siden jeg har blogget nå. Dere lurer kanskje på hva jeg driver med om dagen og hvorfor jeg har vært litt stille. Klara og jeg har coachet og veiledet de nåværende deltagerne gjennom konkurransen. Utenom det, jobber jeg fremdeles i hjemmetjenesten og som vippestylist. Jeg har planer om å studere igjen, og tenkte derfor å gå markedsføring i Oslo, som fører til at jeg flytter til sommeren. Ved siden av studier skal jeg jobbe med ASEA, slik at jeg kan styre arbeidsdagen min helt selv. 

Hvorfor valgte jeg ASEA

ASEA har banebrytende produkter som fokuserer på og bygge opp cellene våres i kroppen. Produktene inneholder redoxsignaliserende molekyler i stabil form som bidrar til å støtte cellekommunikasjonen. Huden våres er bygget opp av celler og molekyler, som fornyes hele tiden. 

Jeg har valgt og begynne å jobbe med ASEA, fordi det er lukrative forretningsmuligheter, og jeg kan justere tiden min, investeringen og anstrengelsen til det selv. Men det viktigste av alt, er at det er hudprodukter som faktisk gjør en synlig forskjell. De inneholder rene produkter, uten parfyme, ekstrakter eller parabener som gjør at de passer til hvem som helst hudtype. Grunnen til at vi kan se en endring over en kort periode i forhold til andre produkter, er fordi kroppen våres produserer redoxsignaliserende molekyler, som gjør at den ikke trenger å bruke tid på å bli vandt til hva det er vi påfører. Jeg gjør en undersøkelse til hver av produktene, ved hjelp av mine familiemedlemmer, slik at dere kan være med på se hvordan det fungerer. Ofte kan bilder ljuge og pynte litt på hvordan realiteten egentlig er. Derfor skal jeg utføre dette gjennom å lage videoer. Følg meg på Youtube og Facebook for å følge med på undersøkelsene. 

Jeg mener at vi heller kan bygge opp kroppen våres og holde oss friske uten å tilføre kostholdstilskudd i form av piller/tabletter. Om kroppen våres har friske nok celler og klarer og ta opp vitaminer nok, så hjelper det ikke og gå på store doser tilskudd. Vi trenger ikke maksimaldose for å holde oss friske, og vi får ikke evig liv av og dytte i oss mye tabletter. ASEA tilbyr både hudpleieprodukter som kan gi ditt utseende en oppløfting eller drikke ASEA vann som hjelper kroppen din og komme i riktig PH-balanse slik at opptaket i kroppen blir bedre.

Som mange av dere kanskje har fått med dere, så har sms-stemmingen til deltagerne i Miss Norway 2018 startet.Snart er det ikke lenge til jeg står på scenen igjen, men for denne gangen skal overrekke kronen/tittelen videre til en ny Miss Norway 2018, som har et fyrende tid fremfor seg. Følg meg på bloggen for å holde deg oppdatert om hvem den heldige blir. 

Kontakt meg gjerne hvis du har noen spørsmål:

Mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Facebook: Kaja Caroline Kojan

Instagram: https://www.instagram.com/missnorway2017_kaja/

ASEA: http://kajak.teamasea.com

En utrolig opplevelse – Presseoppslag i Nordstrand...
Hjemstedet mitt
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på