fbpx

Finalefin

DSC_8301

Photo: Daniel Millan

//Sponset innlegg

De fleste som kjenner meg vet at jeg liker å holde meg naturlig når det kommer til sminke. Misforstå meg rett, jeg elsker å pynte meg, men for det meste til spesielle anledninger. Til hverdagen er det kanskje maskara og bryn det eneste jeg bruker. Derimot til spesielle anledninger er syntes jeg det viktig med litt ekstra. Jeg tror alle jenter liker å føle seg pen. Hva som får oss til å føle oss pen er veldig individuelt, og det er akkurat sånn det skal være! Jeg tenker at så lenge du føler deg pen, så er det alt som betyr noe. Jeg har tidligere skrevet om selvtillit om sommeren, og hvordan AromaSol Nittedal kan hjelpe deg om kroppen kanskje ikke ble akkurat slik som samfunnet forventet. Les innlegget her!

Både til spesielle anledninger, og til hverdags er fine negler noe som alltid gir meg mer selvtillit. Tidligere skrev jeg om gelé lakk, og dette er virkelig noe jeg anbefaler. Da bevarer du din egen negl lengde, men har en lakk som varer mye lengre enn vanlig lakk. Det er så utrolig deilig å slippe og tenke på om lakken sitter like bra etter en runde i dusjen, eller en time på treningssenteret. Nå til finalen har jeg lagt akrylnegler, med extensions. Da får jeg litt lengde på neglene, som er det lille ekstra. Lange fine negler, kanskje noe få tenker over, men som gir looken mer helhet. 

Til finalen har jeg også prøvd ut noe nytt, vipper! Vipper er en stor trend, som jeg helt ærlig har vært litt skeptisk på. Har alltid syntes det er utrolig pent (om det er gjort ordentlig), men jeg har vel vært litt pinglete. På finalen er det viktig med lange vipper for at øynene skal syntes mer, og jeg ble utrolig fornøyd! Jeg har naturlige vipper, men de tilbyr også volumvipper. 

Alt som ferdiggjort, som gjør at jeg kan komme fortere ut døren på morgenen, er jeg 100% for! Nå trenger jeg ikke bruke de 2minuttene på badet jeg brukte før, og kan heller bare løpe ut -klar for dagen! Ikke minst, klar for finalen! 

Neste gang du skal ordne vipper eller negler, besøk AromaSol Nittedal! 

-Stine

 

Sommerens trender og noe for gutta
Boom Boom Poow!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på