fbpx

Sommerens trender og noe for gutta

IMG_2473

 

//sponset

 

 

I løpet av året må jeg innrømme at det ikke har blitt så mye fokus på produkter til menn/gutter her på bloggen. Så derfor fant jeg ut at det var på tide å skriv om noe til dere også. Så gutter følg med her!

Heads Up har nemlig tatt inn en serie som heter American Crew, som er en serie som fokuserer på mannlig hår og hudpleie. Deres komplette serie inkluderer shampoo, balsam, dusjgel, styling -og barberprodukter. 

Den siste tiden har også menn blitt modigere på hårfronten og det har ført til at det er større margin å prøve seg frem på gutta. Derfor bestemte Heads Up Hårstudio at American Crew var et konsept de ville ha i salongene, da serien tilbyr et bredt utvalg av hårprodukter til menn med alle typer  frisyrer og lengder på håret. 

Den mest populære frisyren hos men i 2016  var skinfade. Denne frisyren gir en relativt lang lengde på toppen og blir gradvis kortere mot nakken og ører. Siden denne frisyren er en stor favoritt hos gutta, er det viktig for frisørene på Heads Up å kunne tilby den perfekte skinfaden. Igjennom American Crew har de kurset seg i akkurat den og i de mest populære frisyrene på herremoten, som vi vil se mer av fremover.

Skjegg har også blitt en stor hit! Derfor er det så bra at American Crew serien som sagt har et bredt utvalg av produkter til skjegg og hår for skape en helhet. Ved å bruke ulike stylingprodukter kan man enkelt endre look på både skjegg og hårfrisyre. 

Produkter fra American Crew

Eksempel på en skinfade

 

Sommeren har kommet for fullt og med det ville frisørene på Heads Up vise årets sommer moter i et hårshow. Fullt av entusiasme fylte de salongen med gutter, jenter, menn og kvinner som gav frisørene frie tøyler til å ordne forskjellige frisyrer. 2017 er et spennende år på hårfronten med mange ulike stiler slik som kort hår, stort hår , store krøller og sterke farger.

Noe som topper trendene i år er pannelugg, beach waves, fletter og natrulig fall.

Frisørene på Heads Up Hårstudio elsker utfordringer og de holder seg alltid oppdatert på nye moter og produkter. Til sammen er de ett team med mange års erfaring i faget. 

Jeg var en av modellene den dagen og det var veldig gøy å være med på. Salongen ble fylt med folk i alle aldre som fikk mange forskjellige frisyrer og farger på håret. Her er noen bilder fra dagen:

Marthe som lager en av sommerens trender på mitt hår, nemlig store krøller.

Her er også et eksempel på en trendy flette i år.

 

For mer info sjekk ut salongene på sosiale medier som jeg linker til under♥ 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Headsupmoholt/?fref=ts

                https://www.facebook.com/headsupstudio/?fref=ts

 

Instagram: https://www.instagram.com/heads.up.moholt/

                 https://www.instagram.com/headsupbyaasen/

Nettside: http://www.headsup.no/

Naturlig Frisk
Finalefin
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på