fbpx

Hva bruker du under klærne?

FullSizeRender-10

 

 

//sponset 

Hei igjen! 

Nå er det på tide å presentere dere for min nye sponsor, SHE Undertøy. Jeg er utrolig glad for å ha de med på laget og det kommer til å bli et utrolig bra samarbeid! De har allerede hjulpet meg med å finne den perfekte bikinien til finalen. Den er veldig fin og jeg gleder meg masse til å ha den på og stråle på scenen. Foreløpig er den hemmelig, men dere skal få høre mer om den senere!

Så tilbake til overskriften, hva bruker du under klærne? For som mange sikkert har skjønt er SHE Undertøy en undertøysbutikk som ligger sentralt i Olav Tryggvasons gate i Trondheim. De av dere som er trøndere har helt sikker hørt om de før, og til og med vært der kanskje? Og for de av dere som ikke er fra Trondheim: fortvil ikke, SHE Undertøy har også en stor nettbutikk hvor du kan gå amok i det brede utvalget i undertøy, badetøy og mye mer.

Link til nettbutikken: http://www.sheundertoy.no/     

SHE Undertøy ble etablert av innehaver Tone i 1988 med et ønske om å lage den butikken som kunne se menneskene, og gjøre hverdagen bedre for folk flest med riktig undertøy. Tone har over 40 års erfaring bak seg i butikk med undertøy, og med seg på laget har hun en gjeng med dyktige jenter som virkelig kan faget sitt. Fra første øyeblikk jeg satte mine steg innenfor butikken ble jeg tatt godt imot og jeg kunne virkelig kjenne igjen visjonen til SHE, som er ''det lille ekstra''.  Vi er alle unike på hver vår måte, og damene på SHE strekker seg etter å gi deg den beste veiledning og hjelpen tilpasset til akkurat deg!  Med fokus på kunnskap og å skape en trygg og tillitsfull atmosfære, er målet til SHE Undertøy å sørge for at du sitter igjen med følelsen av det lille ekstra når du går ut av butikken.   

Hos SHE har de fokus på et utvalg av størrelser som passer for alle former og fasonger. Og fra starten av spesialiserte de seg på undertøy i store størrelser fordi innehaver Tone mente at andre undertøysbutikker ikke tok damer med store størrelser på alvor. Jeg kjenner jeg blir så utrolig stolt av å kunne få lov til å samarbeid med en bedrift som står for så gode verdier og visjoner, virkelig! Uansett om du er en størrelse A eller K, eller noe imellom der, så har SHE Undertøy et stort sortiment med Europas ledene merker. De fører blant annet Calvin Klein, Primadonna, Marie Jo, DKNY og Comfyballs for å nevne noen. Og når vi først er inne på Comfyballs, så har selvfølgelig SHE et bredt utvalg til herrer også. Man skulle kanskje ikke tro det ut ifra navnet, men det er faktisk både en dame og herre undertøysbutikk.    

 

SHE Undertøy tok opp kampen mot de større butikken og kjedene, og har helt siden starten strukket seg mot å gi kundene det lille ekstra.  Dette har resultert i fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen.  

Uansett om du er på utkikk etter undertøy til hverdagen, bikini til late dager på stranda i syden, eller kanskje du trenger det lille ekstra til en spesiell anledning? Da er SHE Undertøy butikken for deg, hvor du blir møtt av dyktige damer med lang erfaring og kunnskap. Jeg lover deg at du er i trygge hender, det kan jeg signere under på!     

Butikken oppdaterer hele tiden på nye trender, så følg de gjerne på sosiale medier:

Instagram:  https://www.instagram.com/sheundertoy/

Facebook: https://www.facebook.com/sheundertoy/?fref=ts

Jeg er klar til å blomstre!
Mitt liv de siste to årene!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på