fbpx

Mitt liv de siste to årene!

20370770_1804976632860976_2002360676_n

Lærerikt og fantastisk har det vært, men også tøft!

Og det er enda ikke avgjort eller på nærheten av å være over. Finalen er 29 juli. på Wallmanns og det er fortsatt mulig å få kjøpt billetter, hvor det vil bli kåret en vinner.

 

Det er fortsatt mulig å stemme frem meg som favoritt. Hvis dere ønsker å se meg vinne kan dere sende sms med Kodeord - MISSU 16 til 1963. Hver stemme betyr mye for meg og setter stor pris på hver eneste en. (10 kr per sms) <3

Mitt blogg innlegg kommer nok til å skille seg litt ut fra de andre innleggene. Jeg kunne sikkert ha ramset opp og ned og ti i mente med presseoppslag og sponsorer og om at alt er fint og flott. Men jeg vil heller dele noe viktigere med dere og noe litt mer personlig. De siste to årene har gått til Miss Norway. Det har vært gøy, fantastisk og spennende, men også fryktelig krevende, stressende og følelsesladet. Jeg meldte meg på Miss Norway vinteren 2015, og har samarbeidet med Miss Norway siden. Mye tid og penger har godt med, men har tatt små pusterom innimellom med ferie og kos. 

I Miss Norway 2016 fikk jeg totalt 9 sponsorer og 13 presseoppslag hvis jeg ikke husker feil, kan ha vært nærmere 20 også, men man går i surr etter hvert og glemmer helt tellingen. Jeg fikk rekord mange sponsorer, noe som jeg er fornøyd med. Noen av presseoppslagene jeg fikk var med dagligvarehandelenavis, akersposten, groruddalen avis, NRJ og Radio Riks.

I Miss Norway 2017 har jeg fått adskillig flere presseoppslag, bla i Oslo S magasinet, Ordentlig Radio, Radio Riks, Radio Metro, Groruddalen avis, Nordre Aker budstikke og Vårt Oslo. Jeg har også fått fire nye sponsor oppdrag, hvor et av de er et dobbelt. Så jeg har med andre ord tre nye samarbeidspartnere i år. 

Radio Riks Oslo, Nor Bane Eiendom og Alice cosmetics 

Men Miss Norway handler om mye mer enn det..........du må by på deg selv og det har jeg gjort på både godt og "vondt". Jeg har møtt mange fine mennesker, reist, vært på photoshoots, konkurrert to ganger i skjønnhetskonkurranser utenlands og jobbet som frivillig. Dette er jo det gode.

Hvordan har jeg hatt det i Miss Norway? 

Hva med pressen?

Jeg tenkte hvor langt skal jeg gå, hvor mye må jeg dele om meg selv til omverdenen og ofre for å bli Miss Norway....

Jeg nevnte ordet "vondt" da siktet jeg til mine spiseforstyrrelser. Mine lidelser har jeg holdt skjult i årevis, men i fjor valgte jeg å gå ut om det i media. Angrer jeg på det? Svaret er nei. Fordi det gjorde meg sterkere, nå er det også "out there", hvis noen skulle google meg kan de lese om det. Mitt største mareritt er nå blitt virkelighet. Etter årevis i stillhet så har jeg nå innrømt at jeg har et anstrengt forhold til mat. Det var før min aller største skrekk at noen skulle få vite om at jeg hadde anoreksi eller bulimi, men i dag er det ikke så skummelt. Jeg ønsker å hjelpe andre og også meg selv og jeg har funnet ut at det å fortelle andre om ting som skjer i livet sitt, hjelper.

Jeg er 100% frisk nå og har vært det de siste fem årene. Men jeg har vært veldig nære tilbakefall. Og jeg har følt på den følelsen mye etter at jeg meldte meg på Miss Norway. Miss Norway har aldri lagt noe press på meg, det har jeg fullstendig klart på egenhånd. Som sagt jeg er fysisk sett frisk, men tankene mine er ikke det. Og slik vil det mest sannsynlig også alltid være og det har jeg akseptert. Jeg har tross alt slitt med spiseproblemer siden meg var 14 år og i dag er jeg 28 år. Med andre ord så har jeg slitt med dette halve livet mitt. For å være helt ærlig.........så går det ikke en dag uten at jeg teller kalorier, takker nei til mat jeg har lyst på, eller føler skamfølelse etter et måltid. Ikke en eneste dag har jeg fri fra slike tanker. Det er litt kjedelig eller kanskje slitsomt er et bedre ord, men jeg har lært å leve med.

Det er på en måte alt jeg vet og jeg har lært meg å akseptere det. 

Så ja det å delta i skjønnhetskonkurranser, samtidig som å ha eller har hatt spiseproblemer er litt clash, men så har det å gått ut i media med det, blogget om det, og om helse, kosthold og trening, hjulpet meg i riktig retning. Jeg ønsker jo å holde det jeg lover, snakke sant og teach and not preach. Og så lenge jeg gjør det, kan jeg gi råd til andre. De som sliter må jo få lov til å gi råd de også, men da er det viktig å være åpen om. Det jeg prøver å si er jo at jeg velger å gå frem som et godt eksempel på helse, kosthold og trening, men da må jeg også snakke sant. Riktig det at jeg ikke alltid tenker normalt eller sunt rundt mat/kosthold. Men det jeg deler og lærer bort er gode og verdifulle råd. Fordi jeg i dag spiser godt, sunt og variert, har tonnevis med kunnskap på det feltet, men tankene mine er i konflikt. Men disse tankene blir aldri en del av mine råd!

Planen var å nå min idealvekt og ha så så mye muskler til finalen, men slik har det ikke gått. Uker og måneder har godt til fokus på presse og sponsorer, så det har "gått ut over" min diett plan. Så igjen så har jobbing og prioriteringer godt foran mitt fokus på kropp. Og det har vært deilig. Nå bare dager igjen til finalen så har jeg noen tanker ang det å stå på scenen bare iført bikini...jeg kunne vært mer fit tenker jeg. Men vet du hva, spist er spist og gjort er gjort. Jeg er en moden 28 åring, jeg har ikke tid eller lyst mer til å fokusere på mine usikkerheter mer. Jeg er rimelig fornøyd med livet og hvor jeg har kommet, jeg ser ut som det jeg gjør og jeg er happy. Jeg liker meg selv i dag!

http://nab.no/kultur/vil-bruke-posisjonen-til-a-kjempe-mot-psykiske-lidelser/19.14896

http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/31526

Jeg skal gjøre alt i min kraft for å få dette til, målet er jo å komme til topps. Så nå er det fokus på catwalk, sponsorer, presse, finale antrekk, skjønnhetsbehandlinger, mat, trening og søvn. 

Jeg har mye mer og dele og dette er et helt spesielt innlegg for meg, mye mulig at jeg kommer til å legge til mer og dette innlegget flere ganger. Jeg vil at andre som sliter kan se på meg og få bare ørlite mer motivasjon til å gå fremover og tenke litt positivt.

Men dere skal også få se litt bilder og lese litt presseoppslag også. Jeg har jo gjort insane mye forskjellig de siste to årene nå. Jeg har blitt kåret Miss Grand International Norway 2016 av Miss Norway da jeg ble 1 runner up i 2016. Jeg konkurrerte i Miss Grand International i Las Vegas i tre uker, og det helt rått. Helt vanvittig var det, så ekstremt mye photoshoots, eventer og korografi og konkurranser på relativt kort tid. Bikini konkurranse, kostyme konkurranse, preliminary og finalen, alt i en og samme konkurranse. Jeg utmerket merket veldig på bikini konkurransen hvor jeg var en av de beste blant 65 jenter, Nasjonal kostyme konkurransen var en flopp, alt for dumt og tung kostyme som ødela min catwalk. Men sånn er det men lærer så lenge man lever.

 

Etter den konkurransen stilte jeg i Miss Tourism International 2016, som ble holdt i Malaysia. Var der i tre uker, denne konkurransen hadde ingen kontigent, og var helt gratis. Men tre uker på 5 stjerners hotell, all inclusive hadde sin pris. Selv om jeg digget konkurransen, føltes det ut som jeg var på jobb. De hadde laget avtaler med museeumer, kjøpesentere, salonger, restauranter og produktfirma, hvor vi skulle reklamere for dem. Vi spiste deres mat, tittet på deres kunst, var på photoshoot og gikk catwalk for en hel masse av deres produkter, hvor vi hadde replikker og manus. Alt i alt så var det lærerrikt og jeg anbefaler begge konkurranser.

Miss Norway 2017 vært helt amazing, enda bedre enn i fjor har det vært og det beste er is still yet to come! Nemlig finalen 29 juli på Wallmanns. Det er jo dette jeg har jobbet så inderlig hardt mot. Det vil bli et show fullt av glitter og glitz. Gleder meg til å skinne sammen med de andre flotte finalistene. Som sagt jeg har jevnlig jobbet som frivillig, stadig vært på nye photoshoots, jobbet tett og profft med presse, samarbeidet med mine partnere og alltid satt av tid til trening og catwalk. Denne uken er ikke annerledes. I morgen blir det catwalk øvning på wallmanns og PT time med Evo. Photo shoot med anarkjente Are Knudsen redaktør for dagligvarehandelen avis og beauty treatments etterpå. Sponsete innelgg til mine samarbeidspartnere vil også komme fortløpnede de siste dagene. Finale antrekkene er på plass, men et er mulig at jeg gjør noen små endringer. Det vil tiden vise.

Det var det for nå. Men her kommer litt flere bilder fra min tid i Miss Norway 2016 og 2017 og noen linker helt til slutt!

 

 

 

 

 

Akersposten avis

http://akersposten.no/nyheter/jeg-er-klar-for-a-ta-norge-med-storm/19.153

http://akersposten.no/nyheter/pannekaker-og-finalenerver-for-yasmin/19.338

http://akersposten.no/nyheter/yasmin-har-fatt-mersmak-og-gar-for-tittelen/19.786

http://akersposten.no/nyheter/pannekaker-til-dem-som-virkelig-trenger-det/19.345

 

Groruddalen avis

http://groruddalen.no/kultur/klar-for-finale-i-miss-norway/19.15995

http:http://groruddalen.no/kultur/gir-ikke-opp-drommen-om-miss-norway/19.16969//groruddalen.no/kultur/gir-ikke-opp-drommen-om-miss-norway/19.16969

http://groruddalen.no/kultur/klar-for-missefinale/19.17212

 

Dagligvarehandelen

http://www.dagligvarehandelen.no/2016/yasmin-er-butikksjef-og-semifinalist-i-miss-norway

http://www.dagligvarehandelen.no/2017/yasmin-prover-igjen

 

Vårt Oslo avis

 https://www.vartoslo.no/yasmin-er-med-i-miss-norway-jeg-haper-norge-er-klar-for-en-ny-morkhudet-vinner-og-stotter-meg/

 

Hva bruker du under klærne?
Hemmeligheten bak mitt lange hår
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på