fbpx

Rom Eiendom

20495782_1810167792341860_270660196_o

Ny samarbeidspartner

Jeg har fått Rom Eiendom Oslo som samarbeidspartner 2017. Jeg skal blogge, teste ut mat og skrive anmeldelser om Østbaehalle og Oslo S. Gleder meg masse til å jobbe med en så stor partner. 

Jeg har jobbet med mat i 9 år, så dett var midt i blinken for meg. Teste ut restauranter og cafeer, kan det bli bedre :) Ikke bare om det skal også skrive om Oslo s som reise lokasjon og shopping sted, og jeg som er så glad i shopping og reise, så faller det meg veldig naturlig og ta bilder og skrive om og for Oslo S.

 

Her er bare litt av hva Østbanehallen har å by på!

Fjøla

- en norsk restaurant som spesialiserer seg på norsk kvalitets mat. Nydelige og rene lokaler. Rolig og behagelig atmosfære. Fiskeretter, kjøttretter og fiskesupper er de veldig gode på!

Steam Kaffebar

Dette er en cafe som har mye godt å gå, men deres spesialitet er espresso kaffe. Her kan du bla. også få kjøpt bakevarer, smærbrød, kaldedrikker, te i løsvekt, kaffebønner og maskiner.

Flavours food Market

Er en spesial forretning, som har spesialisert seg i lokal mat, men som også er internasjonalt preg over seg. Her kan du få kjøpt ost, kjøtt og øl. Smoothie, kaffe, iskrem, salat, varmretter, kvalitets sjokolade og vanlige matvarer. Mao. butikken har mye!

Olivia

Er en restaurant med italiensk preg. De er gode på vin, pizza og pastaretter. Igjen så har også denne restauranten på Østbanehallen et stort og fint lokale. Stort men allikevel intimt og privat, med store fine sofaer.

 

Østbanehallen restaurant oversikt

Olivia Pronto

Bella Bambina Ristorante

Royal Gastropub

Fjøla

Steam Kaffebar

Opland Bruger & Steak

 

 

Artikkel i Psykisk Helse
Morgenstund – er «gull» i grunn!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på