fbpx

Boom Boom Poow!

20472149_1811345932224046_1206226186_n

Presseopplsag i massevis

Nå smeller det med presse oppslag og det største kommer i morgen. Nemlig en reportasje i Dagens Næringsliv. De har fulgt meg denne uken blant annet på Catwalk øvning sammen med Miss Norway instruktør Klara Szalai, kjoleprøvning og photoshoot. 

Dagens næringsliv er en av de største avisene - vel å merke finansavisene i Norge, så det er stort og spennende og få en stor reportasje i magasinet deres. Det ble mye snakk om penger, det ble fokuset, samtidig som at jeg fikk markedsført meg selv og Miss Norway. 

Dette er et av bildene fra photoshoten. Pinup bilde av Are Knudsen Photography

 

 

http://akersposten.no/nyheter/drommen-kan-bli-virkelighet-lordag/19.1272

 

 

 

 

         http://www.utrop.no/Nyheter/Kulturnytt/32026

 

 

                   Groruddalen avis

 

http://groruddalen.no/kultur/har-et-mal-jeg-skal-na/19.23191

 

 

 

 

  860 Hits
860 Hits

Rom Eiendom

20495782_1810167792341860_270660196_o

Ny samarbeidspartner

Jeg har fått Rom Eiendom Oslo som samarbeidspartner 2017. Jeg skal blogge, teste ut mat og skrive anmeldelser om Østbaehalle og Oslo S. Gleder meg masse til å jobbe med en så stor partner. 

Jeg har jobbet med mat i 9 år, så dett var midt i blinken for meg. Teste ut restauranter og cafeer, kan det bli bedre :) Ikke bare om det skal også skrive om Oslo s som reise lokasjon og shopping sted, og jeg som er så glad i shopping og reise, så faller det meg veldig naturlig og ta bilder og skrive om og for Oslo S.

 

Her er bare litt av hva Østbanehallen har å by på!

Fjøla

- en norsk restaurant som spesialiserer seg på norsk kvalitets mat. Nydelige og rene lokaler. Rolig og behagelig atmosfære. Fiskeretter, kjøttretter og fiskesupper er de veldig gode på!

Steam Kaffebar

Dette er en cafe som har mye godt å gå, men deres spesialitet er espresso kaffe. Her kan du bla. også få kjøpt bakevarer, smærbrød, kaldedrikker, te i løsvekt, kaffebønner og maskiner.

Flavours food Market

Er en spesial forretning, som har spesialisert seg i lokal mat, men som også er internasjonalt preg over seg. Her kan du få kjøpt ost, kjøtt og øl. Smoothie, kaffe, iskrem, salat, varmretter, kvalitets sjokolade og vanlige matvarer. Mao. butikken har mye!

Olivia

Er en restaurant med italiensk preg. De er gode på vin, pizza og pastaretter. Igjen så har også denne restauranten på Østbanehallen et stort og fint lokale. Stort men allikevel intimt og privat, med store fine sofaer.

 

Østbanehallen restaurant oversikt

Olivia Pronto

Bella Bambina Ristorante

Royal Gastropub

Fjøla

Steam Kaffebar

Opland Bruger & Steak

 

 

  804 Hits
804 Hits

Mitt liv de siste to årene!

20370770_1804976632860976_2002360676_n

Lærerikt og fantastisk har det vært, men også tøft!

Og det er enda ikke avgjort eller på nærheten av å være over. Finalen er 29 juli. på Wallmanns og det er fortsatt mulig å få kjøpt billetter, hvor det vil bli kåret en vinner.

 

Det er fortsatt mulig å stemme frem meg som favoritt. Hvis dere ønsker å se meg vinne kan dere sende sms med Kodeord - MISSU 16 til 1963. Hver stemme betyr mye for meg og setter stor pris på hver eneste en. (10 kr per sms) <3

Mitt blogg innlegg kommer nok til å skille seg litt ut fra de andre innleggene. Jeg kunne sikkert ha ramset opp og ned og ti i mente med presseoppslag og sponsorer og om at alt er fint og flott. Men jeg vil heller dele noe viktigere med dere og noe litt mer personlig. De siste to årene har gått til Miss Norway. Det har vært gøy, fantastisk og spennende, men også fryktelig krevende, stressende og følelsesladet. Jeg meldte meg på Miss Norway vinteren 2015, og har samarbeidet med Miss Norway siden. Mye tid og penger har godt med, men har tatt små pusterom innimellom med ferie og kos. 

I Miss Norway 2016 fikk jeg totalt 9 sponsorer og 13 presseoppslag hvis jeg ikke husker feil, kan ha vært nærmere 20 også, men man går i surr etter hvert og glemmer helt tellingen. Jeg fikk rekord mange sponsorer, noe som jeg er fornøyd med. Noen av presseoppslagene jeg fikk var med dagligvarehandelenavis, akersposten, groruddalen avis, NRJ og Radio Riks.

I Miss Norway 2017 har jeg fått adskillig flere presseoppslag, bla i Oslo S magasinet, Ordentlig Radio, Radio Riks, Radio Metro, Groruddalen avis, Nordre Aker budstikke og Vårt Oslo. Jeg har også fått fire nye sponsor oppdrag, hvor et av de er et dobbelt. Så jeg har med andre ord tre nye samarbeidspartnere i år. 

Radio Riks Oslo, Nor Bane Eiendom og Alice cosmetics 

Men Miss Norway handler om mye mer enn det..........du må by på deg selv og det har jeg gjort på både godt og "vondt". Jeg har møtt mange fine mennesker, reist, vært på photoshoots, konkurrert to ganger i skjønnhetskonkurranser utenlands og jobbet som frivillig. Dette er jo det gode.

Hvordan har jeg hatt det i Miss Norway? 

Hva med pressen?

Jeg tenkte hvor langt skal jeg gå, hvor mye må jeg dele om meg selv til omverdenen og ofre for å bli Miss Norway....

Jeg nevnte ordet "vondt" da siktet jeg til mine spiseforstyrrelser. Mine lidelser har jeg holdt skjult i årevis, men i fjor valgte jeg å gå ut om det i media. Angrer jeg på det? Svaret er nei. Fordi det gjorde meg sterkere, nå er det også "out there", hvis noen skulle google meg kan de lese om det. Mitt største mareritt er nå blitt virkelighet. Etter årevis i stillhet så har jeg nå innrømt at jeg har et anstrengt forhold til mat. Det var før min aller største skrekk at noen skulle få vite om at jeg hadde anoreksi eller bulimi, men i dag er det ikke så skummelt. Jeg ønsker å hjelpe andre og også meg selv og jeg har funnet ut at det å fortelle andre om ting som skjer i livet sitt, hjelper.

Jeg er 100% frisk nå og har vært det de siste fem årene. Men jeg har vært veldig nære tilbakefall. Og jeg har følt på den følelsen mye etter at jeg meldte meg på Miss Norway. Miss Norway har aldri lagt noe press på meg, det har jeg fullstendig klart på egenhånd. Som sagt jeg er fysisk sett frisk, men tankene mine er ikke det. Og slik vil det mest sannsynlig også alltid være og det har jeg akseptert. Jeg har tross alt slitt med spiseproblemer siden meg var 14 år og i dag er jeg 28 år. Med andre ord så har jeg slitt med dette halve livet mitt. For å være helt ærlig.........så går det ikke en dag uten at jeg teller kalorier, takker nei til mat jeg har lyst på, eller føler skamfølelse etter et måltid. Ikke en eneste dag har jeg fri fra slike tanker. Det er litt kjedelig eller kanskje slitsomt er et bedre ord, men jeg har lært å leve med.

Det er på en måte alt jeg vet og jeg har lært meg å akseptere det. 

Så ja det å delta i skjønnhetskonkurranser, samtidig som å ha eller har hatt spiseproblemer er litt clash, men så har det å gått ut i media med det, blogget om det, og om helse, kosthold og trening, hjulpet meg i riktig retning. Jeg ønsker jo å holde det jeg lover, snakke sant og teach and not preach. Og så lenge jeg gjør det, kan jeg gi råd til andre. De som sliter må jo få lov til å gi råd de også, men da er det viktig å være åpen om. Det jeg prøver å si er jo at jeg velger å gå frem som et godt eksempel på helse, kosthold og trening, men da må jeg også snakke sant. Riktig det at jeg ikke alltid tenker normalt eller sunt rundt mat/kosthold. Men det jeg deler og lærer bort er gode og verdifulle råd. Fordi jeg i dag spiser godt, sunt og variert, har tonnevis med kunnskap på det feltet, men tankene mine er i konflikt. Men disse tankene blir aldri en del av mine råd!

Planen var å nå min idealvekt og ha så så mye muskler til finalen, men slik har det ikke gått. Uker og måneder har godt til fokus på presse og sponsorer, så det har "gått ut over" min diett plan. Så igjen så har jobbing og prioriteringer godt foran mitt fokus på kropp. Og det har vært deilig. Nå bare dager igjen til finalen så har jeg noen tanker ang det å stå på scenen bare iført bikini...jeg kunne vært mer fit tenker jeg. Men vet du hva, spist er spist og gjort er gjort. Jeg er en moden 28 åring, jeg har ikke tid eller lyst mer til å fokusere på mine usikkerheter mer. Jeg er rimelig fornøyd med livet og hvor jeg har kommet, jeg ser ut som det jeg gjør og jeg er happy. Jeg liker meg selv i dag!

http://nab.no/kultur/vil-bruke-posisjonen-til-a-kjempe-mot-psykiske-lidelser/19.14896

http://www.utrop.no/Nyheter/Innenriks/31526

Jeg skal gjøre alt i min kraft for å få dette til, målet er jo å komme til topps. Så nå er det fokus på catwalk, sponsorer, presse, finale antrekk, skjønnhetsbehandlinger, mat, trening og søvn. 

Jeg har mye mer og dele og dette er et helt spesielt innlegg for meg, mye mulig at jeg kommer til å legge til mer og dette innlegget flere ganger. Jeg vil at andre som sliter kan se på meg og få bare ørlite mer motivasjon til å gå fremover og tenke litt positivt.

Men dere skal også få se litt bilder og lese litt presseoppslag også. Jeg har jo gjort insane mye forskjellig de siste to årene nå. Jeg har blitt kåret Miss Grand International Norway 2016 av Miss Norway da jeg ble 1 runner up i 2016. Jeg konkurrerte i Miss Grand International i Las Vegas i tre uker, og det helt rått. Helt vanvittig var det, så ekstremt mye photoshoots, eventer og korografi og konkurranser på relativt kort tid. Bikini konkurranse, kostyme konkurranse, preliminary og finalen, alt i en og samme konkurranse. Jeg utmerket merket veldig på bikini konkurransen hvor jeg var en av de beste blant 65 jenter, Nasjonal kostyme konkurransen var en flopp, alt for dumt og tung kostyme som ødela min catwalk. Men sånn er det men lærer så lenge man lever.

 

Etter den konkurransen stilte jeg i Miss Tourism International 2016, som ble holdt i Malaysia. Var der i tre uker, denne konkurransen hadde ingen kontigent, og var helt gratis. Men tre uker på 5 stjerners hotell, all inclusive hadde sin pris. Selv om jeg digget konkurransen, føltes det ut som jeg var på jobb. De hadde laget avtaler med museeumer, kjøpesentere, salonger, restauranter og produktfirma, hvor vi skulle reklamere for dem. Vi spiste deres mat, tittet på deres kunst, var på photoshoot og gikk catwalk for en hel masse av deres produkter, hvor vi hadde replikker og manus. Alt i alt så var det lærerrikt og jeg anbefaler begge konkurranser.

Miss Norway 2017 vært helt amazing, enda bedre enn i fjor har det vært og det beste er is still yet to come! Nemlig finalen 29 juli på Wallmanns. Det er jo dette jeg har jobbet så inderlig hardt mot. Det vil bli et show fullt av glitter og glitz. Gleder meg til å skinne sammen med de andre flotte finalistene. Som sagt jeg har jevnlig jobbet som frivillig, stadig vært på nye photoshoots, jobbet tett og profft med presse, samarbeidet med mine partnere og alltid satt av tid til trening og catwalk. Denne uken er ikke annerledes. I morgen blir det catwalk øvning på wallmanns og PT time med Evo. Photo shoot med anarkjente Are Knudsen redaktør for dagligvarehandelen avis og beauty treatments etterpå. Sponsete innelgg til mine samarbeidspartnere vil også komme fortløpnede de siste dagene. Finale antrekkene er på plass, men et er mulig at jeg gjør noen små endringer. Det vil tiden vise.

Det var det for nå. Men her kommer litt flere bilder fra min tid i Miss Norway 2016 og 2017 og noen linker helt til slutt!

 

 

 

 

 

Akersposten avis

http://akersposten.no/nyheter/jeg-er-klar-for-a-ta-norge-med-storm/19.153

http://akersposten.no/nyheter/pannekaker-og-finalenerver-for-yasmin/19.338

http://akersposten.no/nyheter/yasmin-har-fatt-mersmak-og-gar-for-tittelen/19.786

http://akersposten.no/nyheter/pannekaker-til-dem-som-virkelig-trenger-det/19.345

 

Groruddalen avis

http://groruddalen.no/kultur/klar-for-finale-i-miss-norway/19.15995

http:http://groruddalen.no/kultur/gir-ikke-opp-drommen-om-miss-norway/19.16969//groruddalen.no/kultur/gir-ikke-opp-drommen-om-miss-norway/19.16969

http://groruddalen.no/kultur/klar-for-missefinale/19.17212

 

Dagligvarehandelen

http://www.dagligvarehandelen.no/2016/yasmin-er-butikksjef-og-semifinalist-i-miss-norway

http://www.dagligvarehandelen.no/2017/yasmin-prover-igjen

 

Vårt Oslo avis

 https://www.vartoslo.no/yasmin-er-med-i-miss-norway-jeg-haper-norge-er-klar-for-en-ny-morkhudet-vinner-og-stotter-meg/

 

  1309 Hits
1309 Hits

Radio og mer radio!!!!!!!

20170720_201954

Pressemelding med Radio Riks!  

I dag hadde jeg et radiointervju med Radio Riks, hvor jeg ble intervjuet av progranleder Knut Jeppesson. Men det var ikke bare et helt vanlig intervju, vi hadde også en glad melding å dele......Radio Riks har nå offisielt blitt min sponsor! 

Gleder meg til mer radioprat, blogging og samarbeid med Radion! 

https://radioriks.no/index.php?option=com_k2&view=item&id=5008:9-dager-igjen

Eget radioprogram hos Ordentlig Radio

I kveld gikk 4 program og det er nå 2 igjen. Nest siste sending vil gå på neste mandag kl 14.00 og siste sending vil gå 27 juli, to dager før den store finalen.

I dag spilte jeg rundt 15 norske sanger, bla. artister som Madcon, M2M, Innertier, Katastrofe, Astrid S, Rex Official og African Sunz. 

Inni mellom sangene snakket jeg om mine nye sponsorer og kommende presseoppslag, også litt om trening og min shake diett! 

Bare noen dager til finalen nå, mye somskjer og mer blogging skal det bli! 

  597 Hits
597 Hits

Talk host på Ordentlig radio

20107303_1788334687858504_992150851_o

Norsk musikk sending nr. 3

For dere som lyttet til meg og Ordentlig radio i dag kl:14.00, takk for det. For dere som gikk glipp av sendingen kommer en musikkoversikt her.

(Neste sending blir på torsdag kl: 21.00)

Nosrk herlig sommer musikk

CLMD feat. Astrisd S - Dust

Cir.cuz, Emilia - Orginal

Julia Bergan - If you love me

Postgirobygget - Sommer på jorda

Sonny Alven, Corey Fox-Fardell- Irregular love

Jesper Jenset - High

Tix, The Pøssy Project - Versace 2017

Robbin og bugge, Gaute Årmåsen - Fedrelandet

African Sunz- Million

Sondre Justad - Det e over

Innertier feat. Thomas Gregersen - Du er ung en gang

Kurt Nilsen - Den gamle dansen

Aksel & Hef - Skamløse

Den BB - Drømmeprinsen

Robil og Bugge - Non Stop

Chris Holsten - Mexico

Innertier - Nye jeans

Highasakite - 5 million miles

 

I tillegg til å spille norsk musikk så fikk jeg pratet i mellom hver sang, hvor jeg fikk reklamert godt for Miss Norway og meg selv som misse finalist i 2017.

Takk til Ordentlig Radio og Tor Andersen som støtter meg i Miss Norway 2017.

 

 

 

 

 

  626 Hits
626 Hits

PRO BONO

20045877_1788759717816001_1240733441_n

Frivillig arbeid for det offentlige gode

I dag tok jeg rett og slett en frivillighetsdag. Røde Kors, UFF og Pannekakejentene. Dagen startet tidlig, med 06.30 vakten min hos Røde kors, akuttovernatting for fattige tilreisende. Jeg har jobbet som frivillig på akuttovernattingen før, men aldri som morgenvakt. Som morgen vakt, fikk jeg ansvar for å ta imot brukt sengetøy, brette sammen tepper og samle sammen senger. 

Dette lokalet er kun for menn og tar imot 50 overnattingsgjester, men noen ganger er de fleksible, så denne gangen var det 55 gjester. Mens jeg gjorde jobben min, hilste jeg på hver og en og så hadet bra. Etter siste gjest var gått, vår skiftet ferdig og jeg sa hadet bra til de andre tre jentene som var på jobb.

På veien hjem kjøpte jeg ingredienser til å lage pannekaker. Da jeg kom hjem, gikk jeg gjennom hele garderoben min for å finne hvilke klær jeg ikke trengte lenger og kunne tenke meg å gi bort til trengende. Tok meg noen timer å gå gjennom alt, og jeg endte opp med fire fulle poser.

Etter en liten hvil og tur med hundene mine. Begynte kaffe, te koking og pannekake laging. Når jeg var ferdig kom en kompis over og sammen dro vi ut for å dele ut mat og drikke. Alltid mye koseligere med litt selskap synes jeg. Det er veldig få som sulter her i Norge, men det er ikke alle som har råd til mat eller vet når neste måltid vil bli, og det er akkurat de personene vi pannekakejentene søker. Vi delte ut til norsk ungdom som vi fant sittende på bakken, rusmisbrukere og romfolket.

Vi fikk matet alle vi møtte, så fornøyd med det. På hjemveien, fikk jeg endelig gitt fra meg en haug med klar. Har hatt litt dårlig samvittighet fordi jeg har hatt så mye tøy hjemme som jeg aldri brukte, men nå fikk lettet litt på samvittigheten. Det med UFF var faktisk vinn vinn, jeg fikk bedre plass hjemme og klærne gikk til noen som virkelig hadde behov for litt nye klær!

 

  688 Hits
688 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på