fbpx

Sommerens trender og noe for gutta

IMG_2473

 

//sponset

 

 

I løpet av året må jeg innrømme at det ikke har blitt så mye fokus på produkter til menn/gutter her på bloggen. Så derfor fant jeg ut at det var på tide å skriv om noe til dere også. Så gutter følg med her!

Heads Up har nemlig tatt inn en serie som heter American Crew, som er en serie som fokuserer på mannlig hår og hudpleie. Deres komplette serie inkluderer shampoo, balsam, dusjgel, styling -og barberprodukter. 

Den siste tiden har også menn blitt modigere på hårfronten og det har ført til at det er større margin å prøve seg frem på gutta. Derfor bestemte Heads Up Hårstudio at American Crew var et konsept de ville ha i salongene, da serien tilbyr et bredt utvalg av hårprodukter til menn med alle typer  frisyrer og lengder på håret. 

Den mest populære frisyren hos men i 2016  var skinfade. Denne frisyren gir en relativt lang lengde på toppen og blir gradvis kortere mot nakken og ører. Siden denne frisyren er en stor favoritt hos gutta, er det viktig for frisørene på Heads Up å kunne tilby den perfekte skinfaden. Igjennom American Crew har de kurset seg i akkurat den og i de mest populære frisyrene på herremoten, som vi vil se mer av fremover.

Skjegg har også blitt en stor hit! Derfor er det så bra at American Crew serien som sagt har et bredt utvalg av produkter til skjegg og hår for skape en helhet. Ved å bruke ulike stylingprodukter kan man enkelt endre look på både skjegg og hårfrisyre. 

Produkter fra American Crew

Eksempel på en skinfade

 

Sommeren har kommet for fullt og med det ville frisørene på Heads Up vise årets sommer moter i et hårshow. Fullt av entusiasme fylte de salongen med gutter, jenter, menn og kvinner som gav frisørene frie tøyler til å ordne forskjellige frisyrer. 2017 er et spennende år på hårfronten med mange ulike stiler slik som kort hår, stort hår , store krøller og sterke farger.

Noe som topper trendene i år er pannelugg, beach waves, fletter og natrulig fall.

Frisørene på Heads Up Hårstudio elsker utfordringer og de holder seg alltid oppdatert på nye moter og produkter. Til sammen er de ett team med mange års erfaring i faget. 

Jeg var en av modellene den dagen og det var veldig gøy å være med på. Salongen ble fylt med folk i alle aldre som fikk mange forskjellige frisyrer og farger på håret. Her er noen bilder fra dagen:

Marthe som lager en av sommerens trender på mitt hår, nemlig store krøller.

Her er også et eksempel på en trendy flette i år.

 

For mer info sjekk ut salongene på sosiale medier som jeg linker til under♥ 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Headsupmoholt/?fref=ts

                https://www.facebook.com/headsupstudio/?fref=ts

 

Instagram: https://www.instagram.com/heads.up.moholt/

                 https://www.instagram.com/headsupbyaasen/

Nettside: http://www.headsup.no/

  682 Hits
682 Hits

Mine siste presseoppslag+radio

 

Hei!

Nå har jeg kommet fram til Oslo og fått pakket ut litt på hotellet. Senere idag blir det øving med de andre jentene, så det blir veldig koselig å se alle sammen igjen! I morgen er jo finalen, så nå er det ikke mange timene igjen til vi skal stråle på scenen. 

Tenkte bare jeg skulle stikke innom å gi en liten oppdatering på hva jeg har gjort i det siste, og nå i innspurten av konkurransen har det blitt litt flere presseoppslag og noen radiointervju.

På mandag var jeg på Radio Trøndelag igjen for å fortelle litt om finalen den 29.juli og hva jeg har gjort siden sist gang jeg var der. De ville også at jeg skulle komme tilbake etter finalen for å fortelle hvordan det gikk, så det gleder jeg meg til.   

Link til intervjuet her:  http://www.radiotrondelag.no/miss-norge-kandidat-eirin-myrvang-berg/

 

Klokken 08.20 igår møtte jeg og Caroline opp på NRK Trøndelag for å være med på morgensendingen på radio. Vi har hadd litt presseoppslag sammen i det siste, så det var gøy å kunne gjøre et på radio sammen også. Du kan høre intervjuet med oss her:  https://radio.nrk.no/serie/distriktsprogram-troendelag/DKTL01014917/27-07-2017#t=2h12m9s

 

På tirsdag uken her så hadde vi en fotoshoot og intervju med Trondheim24. Der fikk vi også muligheten til å vise fram badetøy fra sponsorene våre, noe som var midt i blinken.

Link til intervjuet her: http://trondheim24.no/nyheter/miss-norway-pa-lettkledd-fotosession-pa-sjobadet/

Foto: Joakim Halvorsen/Trondheim24

Foto: Joakim Halvorsen/Trondheim24 

 

Forrige uke hadde jeg også et oppfølgingsintervju med Nea Radio hvor vi snakket litt om hva som hadde skjedd siden sist, og om finaledagen. Link til det finner du her: http://nearadio.no/selbu-tydal/kultur/klar-for-miss-universe-norway-finale/19.17205

Og oppfølgingsintervjuet mitt med Ranheimsavisa for noen uker siden: http://www.ranheimsavisa.no/index.php/kultur-fritid/2076-snart-finale-for-eirin

 

Jeg og Caroline har hadd flere presseoppslag sammen i det siste, blant annet fikk vi et i Trd.by idag! 

Så hvis du vil gå inn å lese noen av de så klikk deg inn på linkene under her♥ 

Trd.by: http://trd.by/livsstil/2017/07/28/I-morgen-f%C3%A5r-Eirin-og-Caroline-vite-om-de-er-Norges-vakreste-15077967.ece

Malviknytt: http://malviknytt.no/2017/07/08/konkurrenter-og-venninner/

Rørosnytt: http://rorosnytt.no/kan-bli-neste-miss-universe-norway/

Ranheimsavisa: http://www.ranheimsavisa.no/index.php/kultur-fritid/2071-eirin-ser-fram-til-miss-norway-finalen-den-29-juli

 

Som dere kanskje ser så har det blitt en del jobbing med media i det siste. Det er noe jeg syns er veldig gøy og spennende, men samtidig er det litt å tenke på for det er ikke alltid at ting blir som planlagt. Men man lærer så lenge man lever, så det er bare god erfaring å ta med seg videre!  

Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende MISSU 5 til 1963 (10 kr per sms) fram til 23.59 i kveld! 

Håper alle får en superfin helg! Og kanskje ser jeg noen av dere på Wallmans i morgen?

 

 

  1038 Hits
1038 Hits

Hva bruker du under klærne?

FullSizeRender-10

 

 

//sponset 

Hei igjen! 

Nå er det på tide å presentere dere for min nye sponsor, SHE Undertøy. Jeg er utrolig glad for å ha de med på laget og det kommer til å bli et utrolig bra samarbeid! De har allerede hjulpet meg med å finne den perfekte bikinien til finalen. Den er veldig fin og jeg gleder meg masse til å ha den på og stråle på scenen. Foreløpig er den hemmelig, men dere skal få høre mer om den senere!

Så tilbake til overskriften, hva bruker du under klærne? For som mange sikkert har skjønt er SHE Undertøy en undertøysbutikk som ligger sentralt i Olav Tryggvasons gate i Trondheim. De av dere som er trøndere har helt sikker hørt om de før, og til og med vært der kanskje? Og for de av dere som ikke er fra Trondheim: fortvil ikke, SHE Undertøy har også en stor nettbutikk hvor du kan gå amok i det brede utvalget i undertøy, badetøy og mye mer.

Link til nettbutikken: http://www.sheundertoy.no/     

SHE Undertøy ble etablert av innehaver Tone i 1988 med et ønske om å lage den butikken som kunne se menneskene, og gjøre hverdagen bedre for folk flest med riktig undertøy. Tone har over 40 års erfaring bak seg i butikk med undertøy, og med seg på laget har hun en gjeng med dyktige jenter som virkelig kan faget sitt. Fra første øyeblikk jeg satte mine steg innenfor butikken ble jeg tatt godt imot og jeg kunne virkelig kjenne igjen visjonen til SHE, som er ''det lille ekstra''.  Vi er alle unike på hver vår måte, og damene på SHE strekker seg etter å gi deg den beste veiledning og hjelpen tilpasset til akkurat deg!  Med fokus på kunnskap og å skape en trygg og tillitsfull atmosfære, er målet til SHE Undertøy å sørge for at du sitter igjen med følelsen av det lille ekstra når du går ut av butikken.   

Hos SHE har de fokus på et utvalg av størrelser som passer for alle former og fasonger. Og fra starten av spesialiserte de seg på undertøy i store størrelser fordi innehaver Tone mente at andre undertøysbutikker ikke tok damer med store størrelser på alvor. Jeg kjenner jeg blir så utrolig stolt av å kunne få lov til å samarbeid med en bedrift som står for så gode verdier og visjoner, virkelig! Uansett om du er en størrelse A eller K, eller noe imellom der, så har SHE Undertøy et stort sortiment med Europas ledene merker. De fører blant annet Calvin Klein, Primadonna, Marie Jo, DKNY og Comfyballs for å nevne noen. Og når vi først er inne på Comfyballs, så har selvfølgelig SHE et bredt utvalg til herrer også. Man skulle kanskje ikke tro det ut ifra navnet, men det er faktisk både en dame og herre undertøysbutikk.    

 

SHE Undertøy tok opp kampen mot de større butikken og kjedene, og har helt siden starten strukket seg mot å gi kundene det lille ekstra.  Dette har resultert i fornøyde kunder som kommer tilbake igjen og igjen.  

Uansett om du er på utkikk etter undertøy til hverdagen, bikini til late dager på stranda i syden, eller kanskje du trenger det lille ekstra til en spesiell anledning? Da er SHE Undertøy butikken for deg, hvor du blir møtt av dyktige damer med lang erfaring og kunnskap. Jeg lover deg at du er i trygge hender, det kan jeg signere under på!     

Butikken oppdaterer hele tiden på nye trender, så følg de gjerne på sosiale medier:

Instagram:  https://www.instagram.com/sheundertoy/

Facebook: https://www.facebook.com/sheundertoy/?fref=ts

  1011 Hits
1011 Hits

Hemmeligheten bak mitt lange hår

IMG_2451

 

//sponset

  

Hei!

På finaledagen vil jeg selvfølgelig føle meg så vel som overhode mulig. Noe jeg er veldig opptatt av da, er at håret mitt ser bra ut. Herregud tenker du sikkert, for en overfladisk ting å si? Men tenk over selv når du har en dårlig hårdag, da føler man seg ikke helt på topp. Jeg er i hvert fall ikke så høy i hatten da, og flere føler kanskje det samme?

Håret mitt er en del av meg og min identitet. Jeg har hadd langt hår en del år nå, for selvfølgelig tar det en stund å spare. Alle er vel klar over at å vaske håret med en shampoo gjør ikke at du våkner med kjempe langt hår dagen etter. Men det som en shampoo og andre gode produkter kan gjøre, er å ta vare på håret ditt slik at det vokser seg friskt og langt! Jeg får ofte spørsmål om hvordan jeg har fått så langt hår, så nå skal jeg fortelle noen små hemmeligheter og triks i samarbeid med frisørene på Heads Up Hårstudio.

 Marthe, Camilla, meg og Konrad. Alle de tre er frisører på Heads Up avdeling Byåsen.  

Nå rett før finalen har jeg vært å fått en oppfriskning av håret mitt slik at det er på sitt beste. Marthe på Heads Up Byåsen stusset håret mitt, slik at vi ble kvitt de slitte tuppene.  Slitte tupper er ikke noe godt for håret, da det bare vil spise seg oppover og gjøre håret tynnere. Akkurat det med å stusse håret er noe jeg ikke var flink til en periode, men jeg innså etterhvert at det måtte til for at håret skal holde seg langt. Og på Heads Up vet jeg at jeg er i gode hender, så da er det ikke noe problem å klippe seg. 

Etter jeg hadde fått stusset håret, bestemt vi oss for å ta en kur for å gi det litt ekstra glans før finalen. Kuren som ble brukt på håret mitt er en 4 trinns kur fra Joico. Valget falt på akkurat denne kuren fordi den gir mye glans og fuktighet til håret. Den kan også brukes i forbindelse med kjemiske behandlinger.  Her er en forklaring på hvordan den fungerer:  

 

Trinn 1(rense): Clarifying shampoo

Denne shampooen renser håret for stylingprodukter og andre skadelige elementer for håret.

 

Trinn 2(balansere): Cuticle Sealer

Dette trinnet pleier og forsegler skjellaget og sørger for at håret bevarer sin naturlig pH på 4,5-5,5. Den løser også ut floker og gjør håret lettere å jobbe med.

 

Trinn 3(gjenoppbygge): Deep-penetrating reconstruct

I det her trinnet av kuren blir håret styrket ved at den gjenoppbygger hårets opprinnelige struktur. Den bevarer også fargen lenge ved å gjenoppbygge håret fra innsiden, og gir fargepigmentene et bedre grep. I tillegg øker den elastisitet, glans, kvalitet og stylingevne.

Trinn 4(fuktighet): Intense hydrator

Det siste trinnet i kuren gjenoppretter fuktigheten i tørt og skadet hår.  Dette trinnet hjelper også til med å lukke skjellaget og bedrer elastisitet, fylde og glans slik som i trinn 2 og 3. I tillegg sørger denne delen for at håret blir mykt og glansfullt.

 

Det er også viktig å bruke gode produkter tilpasset ditt hår på hjemmebane. Dette gjelder alt fra shampoo til stylingprodukter. Jeg for eksempel sliter med at håret mitt ikke holder godt på krøller, og etter 1 time føles det som alle er borte. I går var jeg derfor så heldig å få med meg en hårspray fra Joico som skal hjelpe meg med det, samt en olje som du tar i før styling. Og når vi første er inne på det med styling, så er det viktig å ikke glemme varmebeskyttende produkter for å unngå skade på håret. Selv prøver jeg å begrense bruken av rettetang/krølltang, og jeg lar alltid håret lufttørke så lenge jeg har tid.   

Det finnes mange forskjellige hårtyper og behov, så for å finne de produktene som passer til akkurat din hårtype anbefaler jeg deg å ta turen innom en av salongene til Heads Up. Der blir du blir møtt av veldig hyggelige frisører som er klar til å hjelpe deg med det du måtte trenge! Det har et bredt utvalg av produkter innenfor flere forskjellige merker, både for damer og menn.   

(Prøver å demonstrere hvordan jeg synger i dusjen) 

Alle produktene over her finner du hos Heads Up Hårstudio, både på Moholt og Byåsen. 

Jeg håpe dette innlegget var til nytte for de som har stilt spørsmål angående mitt hår og hårrutiner. Hvis det er noe du lurer på eller kanskje ønsker anbefaling om, så sier jeg det bare igjen: Ta kontakt med de dyktige frisørene på Heads Up Hårstudio!     

For mer info sjekk ut salongene på sosiale medier som jeg linker til under♥ 

 

Facebook: https://www.facebook.com/Headsupmoholt/?fref=ts

                https://www.facebook.com/headsupstudio/?fref=ts

 

Instagram: https://www.instagram.com/heads.up.moholt/

                 https://www.instagram.com/headsupbyaasen/

Nettside: http://www.headsup.no/

  1313 Hits
1313 Hits

Min vei mot finalen

BUNAD-BILDE

 

Foto: Sven-Erik Knoff

Hei alle sammen!

Nå er det bare 9 dager igjen til finalen i Miss Universe Norway 2017. Veien hit har vært lang, lærerik og spennende. Den har vært fylt med glede og frustrasjon, og det har både vært opp og nedturer. Likevel har jeg aldri angret et sekund på at jeg meldte meg på konkurransen. Avgjørelsen var spontan, og i det øyeblikket visste jeg nok ikke helt hva jeg hadde kastet meg ut i.  Nå snart 12 måneder senere og mange erfaringer rikere er jeg veldig glad for avgjørelsen som ble tatt en sommerkveld i 2016.  

Mange har fulgt meg hele veien, både kjente og ukjente. Noen har kanskje kommet til i løpet av veien. Så her kommer et kort (men langt) innlegg om min vei mot finalen i Miss Norway 2017: 

Den 23.august 2016 kom mailen om at jeg hadde gått videre i første uttaket. På det tidspunktet hadde jeg ikke fortalt en eneste person om påmeldingen. Etter å ha delt nyheten på hjemmebane ble jeg møtt med skepsis, for det å ha deltatt i missekonkurranse er vel ikke noe å ha med seg videre i livet?, var et av spørsmålene jeg fikk. Det ble faktisk tema i et av mine presseoppslag, http://trd.by/livsstil/2017/03/20/Faren-til-Eirin-var-skeptisk-da-hun-meldte-seg-p%C3%A5-Miss-Norway-F%C3%B8rst-da-jeg-kom-tilbake-fra-f%C3%B8rste-kurs-ble-han-overbevist-14473799.ece

Ganske åpenbart så hørte jeg ikke på dette, og jeg dro alene nedover til Oslo for å delta på Misseskole den 17.september 2016.

Etter å ha fått en innføring i hvordan konkurransen fungerte var det rett hjem å kontakte presse, sponsorer og komme i gang med frivillig arbeid. 

Mitt første presseoppslag kom noen uker etter kurset, og jeg husker jeg var veldig fornøyd med det.Men gud hvor nervøs jeg var den dagen, og det var vel først da jeg tenkte over at jeg hadde satt meg selv i søkelyset. Etter den tid har det blitt en del flere oppslag og radiointervju, og jeg har blitt mer rutinert og trygg på meg selv.  Jeg skal også røpe at det er en del flere på vei om ikke så alt for lenge!

Et av mine oppslag i Strindaavisa:

https://issuu.com/bydelsavisa/docs/bystr_nr4_2017_web/18

I desember arrangerte jeg min første fotoshoot, hvor jeg hadde med meg en dyktig fotograf samt makeup-artist. Jeg hadde da aldri tatt bilder med noen som var profesjonell før. Fra liten alder har jeg alltid vært glad i å stå foran kamera og drømmen om modellyrket har alltid vært der. Etter å ha sett utallige episoder av Top Model skulle man tro at man hadde litt peiling på poseringer og ansiktsuttrykk, men så feil kan man ta hahah:)  Resultatet av shooten ble fint, men jeg så da at jeg hadde en utrolig lang vei å gå. 

Foto: Sven-Erik Knoff, Makeup: Reallymili

 

For noen måneder siden fikk jeg være med på en fotoshoot med Tom Tande når han var i Trondheim. Dette var en litt annerledes fotoshoot, hvor temaet var litt røft. Jeg skulle ikke smile eller se glad ut på noen måte, men ansiktet skulle være alvorlig. Det var veldig gøy å få være med på en sånn shoot, og en god erfaring å ha med videre. 

Foto og Makeup: Tom Tande, Hår: Caroline Aas, Heads Up Hårstudio

På min reise i Miss Norway har jeg vært så heldig å få med meg to sponsorer. Og en av de signerte jeg faktisk idag. Jeg er utrolig glad for å ha de med på laget, og begge to står for flotte verdier som jeg kan kjenne meg igjen i. Så tusen hjertelig takk til Heads Up Hårstudio og SHE Undertøy, deres støtte betyr mye!

Å jobbe med sponsorer har både vært gøy og utfordrende. Man må virkelig gå utenfor komfortsonen sin når man banker på dører. Man må takle å få avslag, og da snakker vi utrolig mange avslag. Men til slutt er det noen som sier ja, og da er kanskje de 100 avslagene du fikk før det glemt. Når man jobber hardt så åpner det seg muligheter. og du vet hva de sier: når en dør lukkes, så åpnes en annen. 

Når jeg var ferdig på videregående skulle jeg ha et friår med jobbing. Da hadde jeg allerede bestemt meg for at jeg skulle fylle det året med mening, og melde meg som frivillig. Derfor var det midt i blinken at frivillig arbeid er en del av trappetrinnene i Miss Norway. Gjennom dette året har jeg vært frivillig flere plasser slik som Dyrebeskyttelsen, Kreftforeningen og Ranheim Frivilligsentral.  Alt har vært givende på hver sin måte, og noe kommer jeg til å fortsette med til høsten når jeg blir student. 

I løpet av dette året har jeg gjort utrolig mye gøy som feks å lage en presentasjonsfilm om meg selv. Jeg ønsket å vise fram den flotte byen min Trondheim, samtidig som jeg ville få fram hva jeg stod for og hva jeg ønsket å oppnå med konkurransen. Med god hjelp fra fotografen min Sven-Erik Knoff filmet vi på flere kjente plasser i byen, og jeg ble utrolig fornøyd med resultatet. Jeg hadde på meg bunad under ene opptaket, noe som turistene la merke til og ville gjerne ta bilde av også. Så deler av filmingen tok lenger tid enn planlagt da jeg måtte stille opp på bilder, men det var bare koselig å kunne gjøre det som en liten ekstra turistattraksjon for de.

https://www.youtube.com/watch?v=701oYYUa-lI

Foto: Sven-Erik Knoff, Makeup og Hår: Heads Up Hårstudio

Når man er deltager i Miss Norway får man være med på mye og oppleve ting man kanskje ikke hadde fått ellers. Jeg skal faktisk være ærlig å si at jeg aldri hadde vært på en lanseringsfest før i april, da vi finalisten fikk delta på Qnippsit sin lansering i Oslo. Det ble en spennende kveld hvor vi også var oppe på scenen en etter en. Når det var min tur så snublet jeg faktisk litt, men bedre å gjøre det der enn på selve finalen. Og når jeg skriver dette nå, er det så typisk at jeg kommer til å snuble haha. Så bank i bordet for det! 

Foto: Knut Yrvin

Et av de desiderte beste høydepunktene i konkurransen var Beauty Campen i Oslo den 17.juni. Det var en dag fylt med utrolig mange aktiviteter og et stramt tidsskjema. Kort fortalt så øvde vi til finalen, hadde flere fotoshooter, gikk misseparade opp Karl Johan og avsluttet dagen med middag og show på Wallmans. Jeg har skrevet et mer detaljert innlegg om campen her.

Foto: Knut Yrvin

Nå som vi snart skal tilbake til Wallmans for å stå på scenen selv, er det viktig å ikke glemme det vi har lært om Catwalk av vår coach Klara Szalai. Så langt tilbake som 11.mars i år dro jeg nedover til Oslo for å delta på Catwalk kurs. Det var en lang dag med mange timer på høye hæler. Der lærte vi alle de forskjellige gangene for casual, bikini, sportstøy og aftenkjole. Samt også de forskjellige ansiktsuttrykkene, poseringer og vendinger. I tillegg til dette fikk vi mange gode råd og tips. Jeg har også skrevet et mer detaljert innlegg om dette her

Foto: Christina Waage

Mitt friår etter videregående ble til noe helt annet enn jeg hadde sett for meg. Det ble til et år med nye erfaringer og opplevelser, mange nye vennskap og bygging av nettverk. Et år fylt med glede, tårer og en del gnagsår for å være 100% ærlig. Men nok en gang må jeg si at jeg ikke ville vært foruten dette året og denne konkurransen. Den har styrket meg som person, lært meg nye ting og gitt meg bedre selvtillit. Tilbakemeldinger fra venner og familie har vært støttende og positivt, og jeg har opplevd at veldige mange er interessert i å høre om Miss Norway. Selvfølgelig er det noen som er skeptiske og ikke like positiv til det, men vi er alle forskjellige og må få ha våre egne meninger, så det syns jeg er helt greit. 

Jeg vil avsluttet dette innlegget med å takke alle som har fulgt med på min vei mot finalen, og jeg håper dere vil følge med helt fram til målstreken neste lørdag. Jeg vil takke Miss Norway organisasjonen og alle i teamet for denne muligheten, og for god hjelp gjennom hele konkurransen. Jeg vil takke mine sponsorer Heads Up Hårstudio og SHE Undertøy for at dere satser på meg, og min fotograf Sven-Erik Knoff for god hjelp helt fra starten av. Jeg vil takke alle som har stemt og heiet, og støttet meg på min vei til finalen. 

Nå er det en intens uke igjen med mye jobbing og øving før finale dagen! Det kommer flere innlegg fra meg gjennom hele uka, så det er bare å følge med videre! 

Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende MISSU 5 til 1963 (10 kr per sms) 

Håper alle får en strålende helg! 

 

 

  778 Hits
778 Hits

Et lite avbrekk

tydal

 

Hei alle sammen!

Nå er det knappe 2 uker igjen til finalen, og innspurten er godt i gang. Det er som sagt mye å tenke på før jeg skal dra nedover til Oslo. Jeg prøver å forberede meg så godt som mulig før den store dagen, men i helgen tok jeg et lite avbrekk for å dra på festival. 

Dette er fjerde året jeg er på Tydalsfestivalen, som er en liten festival i Stugudal i Tydal. Familien har hytte der, så det har blitt en tradisjon å dra dit med familie og venner. Det ble en kjempefin helg med koselig selskap og god musikk! Tidlig på lørdag fikk jeg faktisk til et aldri så lite intervju med en avis også hvor vi snakket om finale forberedelser, festival og andre ting. Skal legge ut link når det kommer ut! Og selv om jeg tok en liten ''pause'', så hadde jeg med hæler og pc for å jobbe litt innimellom. 

Jeg kjente at jeg trengte denne helgen med familie og venner, og en av grunnene til det er pga uforutsette hendelser man ikke kan gjøre noe med. Natt til onsdag i forrige uke mistet jeg min kjære farmor. Det var utrolig trist, og både forrige uke og denne uken blir derfor preget av det. Hun ble hele 93 år, så et langt og opplevelsesrikt liv fikk hun. Farmor hadde stor tro på meg i denne konkurransen, og hun var ivrig på å sende stemmer. Hun var så spent på hvordan det gikk i finalen, dessverre gikk hun bort før hun fikk vite resultatet. Jeg vet at hun hadde villet at jeg skal fortsette å jobbe med konkurransen slik som før, og det skal jeg absolutt gjøre, men jeg kommer nok til å sende en ekstra tanke til farmor når jeg står på scenen neste lørdag♥   

Denne uken her har jeg flere ting på gang, så det er bare å følge med framover.

Håper alle får en fin uke!

 

Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende MISSU 5 til 1963(10kr per stemme)

 

Følg meg gjerne på sosiale medier♥

Facebook: https://www.facebook.com/Eirin-Myrvang-Berg-Veien-til-Miss-Norway-2017-1654365204892664/

Instagram: https://www.instagram.com/eirinmyrvang/

Snap: eirinberg 

  679 Hits
679 Hits
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på