fbpx

Beauty camp

misseparde-grand-hotel

Foto: Knut Yrvin 

Hei alle sammen!

Lørdag den 17.juni var jeg på Beauty camp med alle finalistene i Miss Norway 2017.

Jeg og Caroline tok nattoget fra Trondheim dagen før, og var fremme i Oslo kl 06.50. Det ble relativt lite søvn på toget, men det hadde lite å si når vi hadde en så spennende dag i vente. 

Campen startet med missefrokost på Grand cafe, hvor vi hadde hele vinkjelleren for oss selv. Det var en fin start på dagen og veldig god mat!  Vi var der fra kl 08-09, før vi dro videre til Åpen Scene for å øve på catwalk. Det var Privatedriver som sto for transporten gjennom hele Beauty Campen. På bildet under kan du se en av de fine bilene vi ble kjørt rundt i! 

Når vi var framme på Åpen scene var det bare å hoppe i hælene, og starte treningen til finalen. Vi skulle gå gjennom veldig mye på kort tid, så man måtte holde hodet kaldt og skjerpet. Det var selvfølgelig vår fantastiske coach Klara Szalai som coachet oss den dagen også. Og både Christina Waage og Sara Hassing var tilstede for å hjelpe og gi gode råd gjennom hele campen.

Jesse Ambrosio fra Missosology var med hele dagen. Nettsiden http://missosology.org/ har opptil 1 millioner lesere per måned, så det er utrolig gøy at vi blir skrevet om der. Den offisielle fotografen til Miss Mexico Organization, César Arturo Alcaraz, deltok også på campen for å ta bilder av oss. 

Samtidig som vi øvde på catwalk måtte vi forberede oss til misseparade gjennom Karl Johan. Det var Studio S.Style  som sto for hår og sminke. 

Rundt kl 14 var alle klare for avreise til Karl Johan og misseparade. Jeg må innrømme at jeg var veldig spent på akkurat dette, da det var veldig mye folk i Oslo sentrum den dagen. Men det hele gikk veldig fint og det var utrolig mange som tok bilde av oss, spesielt når vi sto utenfor Grand hotel på slutten av paraden. Da var vi omringet av folk fra alle kanter! Men vi var så heldige at vi hadde med oss dyktige vakter fra Public security som passet på, slik at vi følte oss trygge. 

Foto: Knut Yrvin

Foto: Knut Yrvin

Foto: Knut Yrvin

Foto: Knut Yrvin

Etter paraden dro vi videre til Wallmans for fotoshoot med temaet ''Missene på broen''.  Der hadde vi på oss det fine treningstøyet fra Gofit og tok gruppebilder på broen. Etterhvert byttet vi tilbake til kjoler for flere bilder og gjorde oss klare til middag med show på Wallmans. 

Foto: Knut Yrvin

Middagen og showet på Wallmans var utrolig bra! Servitørene er også artister som synger og danser. I det ene øyeblikket var de ved bordet vårt for å servere, og plutselig var de på andre siden av rommet å sang og danset. De var så utrolig flinke og stemningen var det ingenting å si på hvertfall. Jeg koste meg masse og det ble en fin avslutning på en lang og hektisk dag. 

Nå gleder jeg meg bare enda mer til finalen den 29.juli, som nærmer seg med stormskritt. Siste innspurt har offisielt startet, så nå er det bare å kjøre på!

Det er fortsatt mulig å stemme på meg ved å sende MISSU 5 til 1963 (10kr per stemme)

 

Håper alle får en strålende uke videre!

Gjerne følg meg på sosiale medier♥

Facebook: https://www.facebook.com/Eirin-Myrvang-Berg-Veien-til-Miss-Norway-2017-1654365204892664/?fref=ts

Instagram: https://www.instagram.com/eirinmyrvang/

Snapchat: eirinberg 

Finalekjole og photoshoot
Beauty Camp i Oslo!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på