fbpx

Finaleuken er godt i gang

Da er finaleuken i gang, og den store dagen er rett rundt hjørnet! Nå går det slag i slag frem til lørdag, og jeg gleder meg masse. I går hadde jeg en spennende dag. Den startet med at jeg hadde et intervju med lokalavisen min, Indre Akershus Blad. Intervjuet har ikke kommet ut enda, men jeg skal dele det med dere når det blir publisert. Det kommer litt nærmere helgen.

I slutten av forrige uke hadde jeg en liten kveldsshoot med André Stang Erlingsen, og nå har jeg fått tilsendt et par av bildene vi tok

Etter at intervjuet var unnagjort spiste jeg lunsj med pappa for å feire bursdagen hans før jeg dro til frisøren og gjorde meg klar for fotoshoot. Flinke Isabella fra Issy Makeup Store på Amfi Bjørkelangen Torg har begynt som frisørlærling. Hun hjalp meg med å vaske og føne håret, så det var klart for shoot. Jeg hadde nemlig min aller siste fotoshoot før finalen i går kveld. Foreløpig har jeg bare fått sett noen smakebiter rett fra kameraet til fotografen, men jeg synes bildene ser veldig fine ut så gleder meg til å dele dem med dere.

Foto: André Stang Erlingsen

Dagen i dag har jeg brukt på å øve på catwalk. Jeg er fornøyd med alle koreografiene, så nå øver jeg bare for å være helt sikker på at det sitter på lørdag. Det skal bli så gøy å vise frem det jeg har øvd på. Om du vil komme og se og enda ikke har kjøpt deg billett finner du det her. Håper jeg ser deg i salen!


 

Vil du stemme på meg?

 

En stemme på meg er en stemme for å skape et mer åpent og inkluderende samfunn. Jeg ønsker å bekjempe mobbing gjennom å spre kunnskap og skape gode holdninger.

Hvis du heier på meg i Miss Norway setter jeg utrolig stor pris på om du vil stemme på meg. For å stemme sender du en sms med MISSU 5 til 2401

 

Oppslag i Bladet
Miss Norway finalist kjører motorsykkel!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er forløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Nora Emilie Nakken, Miss Norway 2021

Logg inn

Meld deg på