fbpx

Fra flyktning til Miss Norway deltaker

IMG_6227 Foto: Mikkjell Lønning/Sandnesposten

Hei!

Mitt navn er Sidra Mohammed Mohammed, jeg er 18 år og bor i Sandnes. Jeg er opprinnelig kurder fra Syria og kom til Norge i slutten av 2012. Jeg setter veldig stor pris på at jeg får være med på dette eventyret, bli kjent med deltakerne og resten av teamet!

Fortiden min var og er enda ekstrem tøff, men dette hindrer ikke meg til å oppnå mine drømmer. Alle har en bagasje som de bærer rundt på, innholdet i min bagasje har jeg brukt som motivasjon, lærdom og styrke. Dette er nettopp det jeg ønsker å spre videre til alle! Ønsker du å lese mer om fortiden min? Her er linkene: NRK- Gjenforent etter flukten fra Syria, NRK TV ,  Sandnesposten - Botnlaus frykt på flukta der alt gjekk gale , Dagsavisen - Jeg trodde jeg drømte 

Helt siden jeg var liten har drømmen vært å bli modell og kjendis, men jeg har ikke fått sjansen til å oppnå disse drømmene. Nå som jeg har vært så heldig og kommet til et trygt land der jeg har mulighet til å oppnå drømmene mine har jeg valgt å melde meg på Miss Norway 2023. Dette er ikke kun en drøm for meg, men å gi håp og motivasjon til de som har blitt fratatt muligheten til å oppnå drømmene sine.

For tiden går jeg siste året på videregående skole på studiespesialisering. Neste steg er å studere sosionom fordi jeg liker å jobbe med mennesker. Ved siden av skolen er jeg en arbeidsmaskin hvor jeg sjonglerer fra jobb til jobb, noe også mediene har lagt merke til. Link: Sandnesposten- Sidra (18) får det fryktelig travelt i sommer og skal sjonglere tre ulike jobber  

Lær av i går, lev for i dag, håp for i morgen!

Følg meg gjerne på instagram @Sidramnouri

 

 

 

God morgen!
Du velger din egen skjebne!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2023

Meld deg på 2023-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2022 og vinter 2023. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på