fbpx

Du velger din egen skjebne!

Heia mine gode?

 

Min kamp mot rasisme startet med ordet verdiløs. «Verdiløs» fra en ung alder var ikke bare et ord, men et statement, som tydelig viste min status i samfunnet. Videre i livet har jeg møtt på mer kritiske situasjoner som i å bli latterliggjort daglig, på grunn av min afghanske bakgrunn. Slike oppførsel kom fra visse mennesker som mente at afghanere er elendige, analfabeter, stygge, kulturløse og barbariske.
Resultatet av denne situasjonen har gjort meg til den kvinnen jeg er i dag. En kvinne som kan skille mellom rett og galt. En som kjenner alle de ulike formene for rasisme. En kvinne som er selvstendig, fokusert, ærlig og dedikert på sine interessert, mål og drømmer.

Jeg vil ikke dele historien min for å få sympati, men heller vise leserne mine at ikke alle er perfekte, eller har det perfekte livet, hjemmet eller historien. Samtidig vil jeg vise at det er mulig å nå det «umulige», ved å ikke miste troen, selv om andre tråkker deg ned eller ikke har håp i deg.

Det er en slik inspirasjon jeg ønsker å dele til mine lesere!

 

 

 

 

 

                                         Tusen takk for tiden?

×
Stay Informed

When you subscribe to the blog, we will send you an e-mail when there are new updates on the site so you wouldn't miss them.

Fra flyktning til Miss Norway deltaker
Beskjeden var at legene kunne ikke finne noe, så d...
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2024

Meld deg på 2024-sesongen av Miss Norway. Vi gleder oss til å se deg i konkurransen!

Det som skjer nå er fortløpende uttak. Gitt at bilder og informasjon er på plass, blir du invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2023 og vinter 2024. Det er lurt å følge med på årets vinnere og nye deltagere, for å lære hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding!

Trykk her for mer informasjon og påmelding

Beste hilsener fra Ida Anette Hauan, Miss Norway 2022

Logg inn

Meld deg på