fbpx

Frivillig arbeid hos Haugaland Bosnisk Forening

Jeg har vært medlem i Haugaland Bosnisk Forening siden 2013. Dette er en frivillig organisasjon som har forskjellige aktiviteter som hjelp, dans, samling, kultur, barn og ungdom, fotball, intervju til avis, kvinnegruppe osv.

Jeg har deltatt i alle disse aktivitetene som besøksdag for gamle folk. Der har jeg hatt et intervju med de, hjalp de om de trengte hjelp med noe hjemme osv.. 

Jeg har holdt samling for barn og ungdommer hvor vi har gjort forskjellige aktiviteter sammen. Målet var at barna og ungdommen skulle kose seg og være sosiale sammen. 

Jeg har også skrevet aviser frivillig hos Haugaland Bosnisk forening. Her var det jeg og to venninner som skrev intervjuene, tekster og tok bilder til forskjellige sosiale arrangementer som foregikk på Haugaland Bosnisk forening. Her intervjuet vi forskjellige kulturer som jeg også har vært i samling med. 

Jeg har også jobbet frivillig for kvinnegruppen, hvor det var yoga gruppe, strikkekvelder osv..

I tillegg er det hvert år samlinger på forskjellige steder i Norge. Der har jeg også deltatt på bosnisk folkedans og andre forskjellige aktiviteter...

PS!! Som medlem av Haugaland Bosnisk forening har min folkedans gruppe fått æren til å delta frivillig på 1000 års markering av Sarpsborg Kommunen. Med denne muligheten vil jeg hjertelig takke Sarpsborg kommunen med å ha invitert oss på dette. 

Her er linken til dansene vi danset på YouTube: https://www.youtube.com/user/atikahegic13

I tillegg til alt dette hjelper også organisasjonen med å ha humanitære hjelp. 

Dette er kun en del av min frivillig arbeid som jeg alltid kommer til å beholde videre i live mitt og forsette og jobbe videre, ved å hjelpe andre mennesker, delta på andre frivillige aktiviteter osv.. 

Fotoshoot
Fotoshoot bilder og video
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på