fbpx

Gåsehud og tårer i øynene

Hei dere!

Jeg som sikkert flere andre har musikk idoler! Jeg har 3 stk! nummer 1: Billie Eilish, 2. Staysman og 3. TIX ❤️ Billie har utrolig behagelige og meningsfylte tekster som jeg bare kan høre på døgnet rundt. Staysman har jeg hørt på helt fra dag en. Han er jo fra Fredrikstad her jeg bor, og han har blitt spilt på radioen og i bilen ofte. Musikken hans er en fest, og når han opptrer så sprer han så mye glede, umulig å ikke smile og le. Stian`s personlighet og utseende er en god blanding av min bror og min avdøde fetter, noe som gjør det helt spesielt og betydningsfullt! 

TIX har alltid vært en stor favoritt på spillelistene mine. Fra ungdomstiden så var det veldig mye russelåter og fengene musikk. Jeg siterer fra TIX "Jeg har låtene du ikke vil at datteren din skal lytte til - ikke sønnen dine heller egentlig". Dette var noe han sa da han sjekket inn på Paradise Hotell i 2020 tror jeg det var?

Etter denne sesongen så ble man kjent med Andreas, og jeg synes personligheten hans er utrolig vakker! Man blir rørt av at han åpner seg så mye. I det siste så har han gått fra å skrive russelåter til å skrive litt mer personlige sanger! Alle har blitt en hit på listene, og de rører meg veldig!

Han vant MGP 2021 med låten "Fallen Angel", en låt som i seg selv roper ut om en viktig tema - Mobbing! "I'm fighting all of my demons tryna tear me apart". 

Idag 04.05.2021 kom musikkvideoen til sangen "Fallen Angel"! Jeg fikk gåsehud og tårer i øynene! Den var så troverdig! Han forteller sin historie og viser til mobbing. 

Alle burde se denne musikkvideoen! WOW for et viktig forbilde du er Andreas❤️ 

Link til musikvideoen - >https://www.youtube.com/watch?v=Hj3dHbpPhaE  

Håper dere likte den like mye som meg☺️ Mobbing er et utrolig viktig tema, og noe alle burde være med på sette en stopper for! Spre glede og spre kjærlighet ❤️

Som TIX skrev i sitt siste Instagram-innlegg - Enten går det bra, ellers går det over❤️vær sterk

Klem

 

Just do it
Hjemme fra filminnspilling!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på