fbpx

Hææ, Miss Norway 2020?

ღ Hei alle dere fantastiske mennesker der ute ღFor noen dager siden fikk jeg en mail hvor det sto at jeg hadde kommet videre i første uttak av MISS NORWAY 2020. Noe som var utrolig spennende og morsomt på samme tid. Det byr på en spennende tid fremover med samarbeidspartnere, kurs og knallhard jobbing frem mot uttaket til Semifinalen. Første kurs er vel gjennomført - Det var
utrolig hyggelig å få se og hilse på de andre deltagerne.De som deltok på kurset i går virket ut som en herlig gjeng. Gleder meg til å bli bedre kjent med jentene, og å få kunne dele opplevelser og minner
sammen med denne supre gjengen fremover.

 

Dere skal nå få bli litt bedre kjent med meg før jeg forteller om mine tidligere erfaringer og mine tanker rundt Miss Norway.

 

Mitt navn er Emilie Romfo Svenningsen. Jeg er en 19 år gammel jente fra Oslo. 

Favoritt farge: Rosa

Favoritt dyr: Gris (Tenk å ha en så nusselig nese)

Whitagram-Image.JPG

Fritid: I fritiden er jeg veldig glad i å trene og å være med venner. Er også veldig glad i å reise. 

Mine viktigste egenskaper: En god lytter, omtenksom, snill, ærlig og en god rollemodell. Stiller alltid opp for de rundt meg. 

Viktige saker for meg: Forskning på barnekreft, og å hjelpe de som ikke har det like godt som oss i Norge.

Modellbyrå: EBmodels

Tidligere erfaringer: Catwalk for Dani Abunar på Oslo Spektrum, Catwalk for Floke på Telenor Arena, og diverse photoshoots.
 

Mine tanker rundt Miss Norway

Jeg ønsker å vise at ikke alt handler om utseende, men at mye handler om de holdningene man har. Miss Norway handler om mer enn bare utseende. Det legges stor vekt på de holdningene og verdiene man står for. dette er med på å gi mange muligheter til å kunne utfordre seg selv og komme ut av sin komfortsone uavhengig av hvilken historie og kamp man har kjempet. "Alle har har en historie. Alle kjemper en ulik kamp". I dagens samfunn møter vi på mye mobbing, og mange kan gi etter. Noen kan fortelle deg at du for eksempel ikke er pen nok, eller at du kommer til å ende opp med en dårlig jobb. En jobb som er langt unna din drømmejobb. Ikke la andres meninger knuse dine drømmer. Hold på drømmen, jobb for drømmen. Vær sta og behold stå-på viljen og motivasjonen. Ikke bli den de vil du skal bli, bli den personen du selv ønsker å være og ha de verdiene du står for. Miss Norway er en fin anledning til å kunne vise sine verdier og forme den personen man selv ønsker å være. Jeg meldte meg på Miss Norway med et ønske om å være en god rollemodell og utfordre min komfortsone. Ser frem til å bli bedre kjent med resten av jentene som har gått videre i første uttak, og håper tiden fremover byr på en spennende tid og opplevelser for livet.  

 

✰Instagram: Emilieromfo

✰Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Whitagram-Image.JPG

For en søndag
Kampdag og tanker om gårsdagens misseskole!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på