fbpx

Husk å lev!

God kveld alle sammen!

jeg vil først meddele at jeg var på Misseskole i går, og det var veldig spennende og hyggelig. jeg møtte noen av de andre deltagerne på Zoom, og jeg er imponert over den fine gjengen med søte og snille jenter som er med i konkurransen<3 . jeg fikk også mye mer respekt for konkurransen, jeg ser at det er beinhardt med arbeidet med sponsoroppdrag osv., samtidig som det virker som en fantastisk reise. Denne konkurransen handler faktisk ikke bare om å se pen ut, men går mye ut på hva man gjør for hverandre, og hva slags menneske man er. Jeg kan ikke vente med å utfordre meg selv i Miss Norway, dette blir nok litt av en reise. 

Videre vil jeg sende en hilsen til alle dere som er flinke med korona-restriksjonene. Dette er vanskelige tider for alle, og da er det fint å huske at vi alle er i samme båt. I tillegg vil jeg minne om at denne tiden trenger ikke å være mørk og dyster. Jeg vil minne alle på å leve litt også, da i form av å finne på hyggelige aktiviteter. I dag var jeg og min familie på en hyggelig familietur til hovedstaten, og jeg ser hvor mye dette gjør for samholdet i familien. En familie som før alltid hadde ting å gjøre, har plutselig mer tid til å se hverandre, og det syntes jeg er en positiv del ved koronasituasjonen. Det viktig å fokusere på det positive, og for meg har dagens utflukt vært en gave. Derfor anbefaler jeg alle om å ta seg en tur ut i solskinnet, enten med eller uten familie. Dette får iallfall meg til å smile mer:-)

Mange koronaklemmer fra Rebecca <3

Bli bedre kjent med meg
Miss Norway deltager 2021 - Silje
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på