fbpx

Hvorfor meldte jeg meg på Miss Norway?

Det hele begynte sommeren 2020. Korona gjorde at mye av sommerens aktiviteter ble avlyst. Jeg skulle til Romania med skolen og til Slovakia med familien, men istedenfor ble jeg sittende hjemme i Norge. Ikke kunne jeg møte alle av vennene mine heller til tider, og tiden gikk fort forbi uten at jeg følte meg nyttig. Så en dag kom jeg over Malin Svimbil, deltager i miss Norway 2017 og Brun og blid modell vinner og frontfigur i 2019. Det fanget oppmerksomheten min. Jeg hadde hørt om Miss Norway året før og hadde veldig lyst til å melde meg på, men ettersom jeg kun var 17 år var jeg for ung, men bestemte meg for at dette skulle jeg melde meg på så fort jeg lovlig kunne.

Jeg meldte meg på brun og blid modell konkurransen, og jobbet nærmest dag og natt for å få flest mulige stemmer, og endte opp med å vinne i måneden juli, og kom videre til semi finalen. Dette inspirerte meg masse, og jeg bestemte meg for at dette var noe jeg ville gjøre mere av. Så jeg begynte å lese om Miss Norway. Jo mer jeg leste om konkurrasnen, jo mer interessert ble jeg. Dette var en konkurranse som paset meg perfekt, og satte ting jeg bryr meg om og liker i fokus. Med en kombinasjon av hardt arbeid og hjertesaker var jeg ikke i tvil, og jeg meldte meg på i august 2020. 

Så, hva vekket interessen min for miss Norway? Jeg interesserer meg for å jobbe hardt med ting jeg brenner for. Jeg har alltid ønsket å ha en stemme og å ha en positiv påvirkning på andre, noe jeg håper å få gjennom denne konkurransen. Samtidig ønsker jeg å bruke denne muligheten for å utvikle meg selv og komme utenfor komfortsonen. Jeg gleder meg til å lære masse nye ting, som ikke bare hjelper meg i konkurransen men også videre i livet. Dette blir nok en helt unik opplevelse, som jeg ikke kan vente med å få oppleve!

To dager siden hadde jeg og 10 andre deltagere vårt første kurs! Hvor vi lærte en hel masse om hvordan det er å være med i konkurransen. Kurset var kjempe lærerikt, og det var skikkelig koselig å få sett litt mer av de andre deltagerne! Jeg ser allerede nå at dette kommer til å bli en vanskelig konkurranse, og jeg tviler ikke på at de andre jentene kommer til å få gjort mye bra!

 

Følg meg gjerne på mine sosiale medier

Instagram: TRYKK HER 

Facebook:  TRYKK HER

 

Miss norway 2021, WOW!
Bli bedre kjent med meg
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på