fbpx

Min nye reise!

Min nye reise!

Hei hei!

Mitt navn er Stephany og jeg er ei 18 år gammel jente som har fått denne fantastiske muligheten, nemlig å delta på Miss Norway 2021! Opprinnelig er jeg født i vakre og tropiske Venezuela, men da jeg var 5 år gammel så flyttet jeg og Mamma til trygge og fine Norge fylt av muligheter jeg kunne gripe! 

Jeg er oppvokst i Norge med norske tradisjoner og sjansen til å leve privilegert, og dette er noe jeg ikke tar forgitt! Derfor er det veldig viktig for meg å gjøre noe ut av meg, gjøre det jeg har lyst til og aldri gi opp! For det er ikke alle som er like heldige som meg, som får en ny sjanse med null grenser! Jeg kan jo bli det jeg vil uten at fattigdom, krig og brudd på menneskerettigheter skal kunne stoppe meg! Jeg vil ikke kaste bort denne sjansen, derfor tar jeg valg som jeg vet vil gjøre med selv, familien min og verden stolt, samtidig som det tar meg et steg nærmere den personen jeg vil være.

Et av mine viktige budskap: Gjør det du kan og jobb for å få til det du drømmer om og det som gjør deg lykkelig. Ikke alle er født med denne muligheten, alt for mange i denne verden må jobbe for å overleve før de kan jobbe mot å virkelig leve. Ikke ta en sånn sjanse så mange skulle ønske de hadde, forgitt!

Mitt liv vil jeg bruke til mere enn å bare bygge meg selv. Jeg vil også bygge andre, og bygge samfunnet. Som kandidat har jeg muligheten til å være en god rollemodell og representant for Norge. Jeg håper du vil følge med på reisen min i denne konkurransen. Jeg har lyst til å fortelle dere mere om meg, mine interesser, hva jeg brenner for og hva jeg vil gjøre for at Norge og denne verden skal bli et bedre sted å bo!

Korte fakta: Oppvokst i Gjemnes, bor på Eide og går på Molde Videregående skole - Medier og kommunikasjon VG3! (Møre og Romsdal). Fullt navn: Stephany Gabriela Crespo La Rosa

Legger ved instagramen min: @stephanylarosa

link: https://instagram.com/stephanylarosa?igshid=efy1gsa1gq27

Mvh. Stephany La Rosa<3

 

Jeg er med i Miss Norway 2021!!
Miss norway 2021, WOW!

Relatert

 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på