fbpx

Jeg er med i Miss Norway 2021!!

Wææææ, kan dere tro det?? Jeg våknet i dag morges og sjekket mailen min (slik jeg alltid gjør, u know), og plutselig var det en mail der, med gratulasjoner om at jeg har gått videre i første uttak i Miss Norway 2021! Altså, jeg står i et virrvarr av følelser og tanker; jeg er glad, stolt, spent og samtidig litt engstelig - alt på en gang, og sannsynligvis enda litt flere følelser oppå der igjen!

Tenk at lille meg fra lille Seljord, er med i Miss Norway 2021? Jeg tror helt ærlig jeg fortsatt er litt i sjokk hahah. Jeg er derimot utrolig glad for å ha fått en sånn sinnsyk mulighet, og jeg gleder meg masse til å se hva som skjer videre, til å møte alle de andre deltagerne, og virkelig jobbe på!

Dette blir bare et lite innlegg for å titte innom og si hei, og så kommer det litt mer introduksjon om meg litt senere, og mye annet!

Masse gode klemmer fra meg <33

Miss Norway 2021, Ida Angelica
Min nye reise!
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2021 fortsetter. Vi har introduksjonskurs 30. januar og 20. februar. Kanskje vil det siste kurset holdes i mars. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post.

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på