Siste uke i Oktober

IMG_0140

Hei, jeg tenkte at i dag så kan jeg si litt om hva jeg har gjort i helga og denne uka.

Til helga så tok jeg med vennene mine på hyttetur og hadde "mobilfri sone", som jeg kalte det, for å kunne oppleve og sette pris på hva vi har og ikke bare være på sosiale medier! Det ble en utrolig fin helg med masse latter, kos, bading og god stemning. Dette er noe jeg gjerne vil gjenta!

Denne uken har jeg derimot vært borte fra jobb og trening, og for det meste bare ligget på senga med en kraftig forkjølelse. Det mest spennende jeg har gjort denne uken er nok å sminke en venn før han skulle på jobb, på halloween! Han måtte bli sminket kl 8 om morgenen, men det gikk helt greit siden jeg har såpass stor interesse for sminke, og jeg elsker å sminke folk! Spesielt til halloween, siden da har man mulighet til å prøve ting man vanligvis ikke gjør, og jeg hjelper gjerne venner med å sminke dem til spesielle anledninger.

Tenkte å legge ved noen bilder av resultatet fra halloween-sminkingen, og et koselig bilde fra helgen :)

 

    c  

Gi stjerner til dette innlegget:
Jeg tok saksen i egne hender like før klassebilde
Er du inkluderende?
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på