Er du inkluderende?

halloween

Halloween er noe barn og unge gleder seg til, og mange hyggelige eller skumle arrangementer blir stelt i stand. Folk samles, det henges opp skummel decòr i hus, musikk spilles og utkledningen er fult i gang. Det jeg synes er viktig er å inkludere alle. Mange unge gruer seg til denne dagen, da de er redd for å stå utenfor, og ikke bli invitert med av venner, klassevenner eller andre bekjente. Det er bedre med en invitasjon i siste liten, enn ingen! Husk å få med alle, det kan bety så mye for den enkelte.

Skeleton clown

Sminke interesserer meg mye, og Halloween er tiden av året til å eksprimentere med dette! I år valgte jeg å gå for "skeleton clown". Jeg fant et bilde på nett, studerte det for å se hvordan jeg skulle begynne, og sminket meg steg for steg. Man trenger ikke mye og avansert sminke for å klargjøre seg til Halloween, bruk det du har i skuffen!

Mine tips for enkel sminke til Halloween:

  • Start med en base, gjerne et tynt lag med fondation eller en concealer for å få litt lysere farge i ansiktet, eller området du skal fremheve i sminkelooken.
  • Har du et solpudder eller øyeskygger, kan du markere og skyggelegge der du vil ha mørkere partier.
  • Eyeliner/mascara er fint å bruke til å tegne rundt munn, øyne, øyebryn o.l. Kommer an på hva du skal sminke deg som :-)
  • Avslutt gjerne med en leppestift. Det kan og brukes på øyelokk, det er bare fantasien som setter grenser!
  • Miks og triks med farger, prøv deg frem, du kan og blande de med hverandre for å få flere farger.

Ha en skremmende aften :-)

Foto: Iselin Jamne
Gi stjerner til dette innlegget:
Siste uke i Oktober
Fra skuespiller til deltaker i miss Norway
 

Kommentarer

Ingen kommentarer
Påmelding for 2019 er i gang

Påmelding til Miss Norway 2019 er full gang etter at semifinaleuttaket for 2018-sesogen er gjennomført. Vi gleder oss til å se din påmelding. Det er lurt å følge med på årets deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på.

Beste hilsener fra Kaja Caroline Kojan, Miss Norway 2017

Logg inn

Meld deg på