fbpx

Få ren hud med disse produktene!

IMG_7180

Sponset innlegg:


Jeg har begynt å bruke økologiske hudpleieprodukter! Jeg har funnet mine absolutt beste hudpleieprodukter fra MESSEGUE! Dette er en fransk hudpleieserie som ble laget av en mann kalt Maurice Messegue i 1958. Han skapte etiketten PhytoBio i 1960 for å vise at hans produkter ikke inneholdt sprøytemidler, tungmetaller og andre miljøgifter. Merket BIO brukes den dag i dag for å vise at produktene er rene og økologiske, så her var det en som forut sin tid! Produktene er kombinert av urgamle urtemedisinske oppskrifter og nyskapende kosmetiske ingredienser. Det gir en super effekt! Jeg kan trygt si at jeg liker denne serien utrolig godt, også med tanke på at huden min er lett irritabel. Jeg kommer til å fortsette å bruke dem fordi de er bra for huden min og ikke minst - for miljøet.

Jeg tenkte å fortelle dere om min daglige hudpleierutine med produktene fra MESSEGUE. Disse rene, miljøvennlige og veganske produktene er egnet til alle hudtyper.

 1. Jeg starter med å rense huden min om morgenen. Messegue har alt i en rens som jeg tar på en bomull og stryker over ansiktet. Jeg skyller den bort med vann, men denne rensen kan faktisk brukes uten vann, noe som er veldig greit når jeg er på reise.

2. Etter rens masserer jeg inn et serum som gir fukt og glød. Den inneholder skimmer fra hvit te og føles bare helt fantastisk! Jeg merker umiddelbart at den gir huden min den fukten den trenger.

3. Så bruker jeg en øyekrem. Jeg føler at denne strammer opp huden under øynene, noe som gjør at jeg ser mer våken ut!

4. På dagtid bruker jeg en krem som heter Soin confort nourrisant. På norsk betyr det omsorg og trøstende velbehag, og den inneholder 6 dyrebare oljer som gir huden min ro og påfyll av den næringen den trenger.

5. Jeg går gjennom samme renseprosedyre om kvelden for at huden min skal være ren i løpet av natten. I tillegg bruker jeg en peeling 2-3 kvelder i uken. Messegue har laget en peeling med korn og enzymer fra papaya og ananas. Det betyr at den renser kjemisk og mekanisk, og jeg får effektivt fjernet døde hudceller slik at huden blir fin og klar, og kan ta ekstra godt imot de gode virkestoffene kremen gir.

6. Om kvelden bruker jeg en krem som heter Fluide anti-pollution og som det fremgår av navnet, så renser den huden om natten, beskytter mot frie radikaler som bryter ned og irriterer huden, samtidig som den gir fuktighet. På den måten våkner jeg med en ren og myk hud om morgenen og er klar for en ny dag!

 
7. Jeg bruker en kroppskrem som gir fukt umiddelbart! Den inneholder aloe vera, noe som gjør at den også roer ned huden.
 

Økologiske produkter inneholder ikke sprøytemidler - noe som er bra for biene på denne vakre jord. Sprøytemiddelet dreper ikke bare ugress, men også insekter, sommerfugler og bier. Biene er grunnen til 1/3 av verdens matproduksjon, så disse flotte skapningene er viktig for oss.

For å minske plastforbruket kan du velge økologisk fordi økologiske produkter må ha emballasje av nedbrytbar og resirkulerbar emballasje. Handlenett er også et godt tiltak.

Hvis du vil bidra til å leve i en bedre verden og finere natur, kan du bl.a velge noe så enkelt som økologisk. Man trenger ikke å legge om hele levemåten sin, men små grep må til for at endring skal skje.

Du finner MESSEGUE produktene på Bergen Hudpleieklinikk!


Adr: Nesttunvegen 109, 5221 Nesttun

Tlf: 55 13 16 18

Nettside: Bergen Hudpleieklinikk


Foto: Iselin Jamne

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, kontakt meg på mail for å høre mitt tilbud: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Stem på meg ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963!

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Sterke kvinner som rollemodeller
Min sponsor
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på