fbpx

En annerledes photoshoot

IMG_6981

Nå nærmer den store finaledagen seg som er fredag 9. august i Oslo, og mange forberedelser gjøres. I denne forbindelsen hadde jeg en photoshoot i Bergen sentrum. Det var en solfylt, varm dag med mange mennesker som nøt finværet. Vi gikk til forskjellige lokasjoner for å få variasjon i bildene.

Kjolen som jeg har på meg, brukte jeg i presentasjonsvideoen min til finaleuttaket. Hvis du ikke har sett videoen enda, eller du ønsker å se den igjen kan du klikke HER.


Jeg stilte meg midt på Festplassen i Bergen og øvde da litt på catwalk mens vi tok bilder. Det synes jeg gikk ganske greit til tross for at jeg hadde mange øyne på meg!


Her står jeg midt i trappeoppgangen til Johanneskirken som har utsikt over store deler av Bergen sentrum.

Jeg møtte et eldre ektepar fra Thailand som ville så gjerne ta bilde med meg som finalist i Miss Norway 2019. De ga meg emailen sin, slik at jeg kan sende dem en mail og fortelle hvordan det gikk med meg etter den store finaledagen. Hvis du vil se meg på scenen i Oslo fredag 9. august kan du ta kontakt med meg på mail for å være publikum: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


Videre gikk vi til Bryggen i Bergen. Her står vi innimellom husene på Bryggen.

Det kom en mann som ville ta bilde med meg, og denne mannen viser seg å være en veldig kjent artist i Thailand!

Etterpå kom der en gjeng med turister som hadde med seg en guide. Turguiden forklarte dem at jeg er finalist i Miss Norway og vi er ute på photoshoot, sa da måtte de selvfølgelig stoppe opp for å ta bilder av meg. Det var veldig koselig, og jeg tror jeg havner i mange bildealbum!


Etter denne dagen kan jeg vel si at jeg har kjent på det å være "kjendis for en dag", haha! Det var en gøyal dag, og utrolig koselig å se at man kan glede andre bare ved å være en missedeltaker som tar bilder med folk som ser opp til rollen.

Foto: Iselin Jamne


Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20kr pr SMS)

Følg meg gjerne på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Jeg har plass til flere samarbeidspartnere, ta kontakt med meg på mail for å høre hva jeg har å tilby deg: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

ADAM Frisørsalong
Vi har ingen tid å miste
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på