fbpx

Mine tilbakeblikk Miss Norway 2019

30C87C98-166D-441E-866E-DB9154242BE2

Finaleshowet i Miss Norway er nå på fredag 9. august. Det er siste innspurt og mange forberedelser gjøres. Finalekjolene er i posten, den perfekte bikinien passer, presentering av hjertesaken øves til og sist men ikke minst øving på catwalk! Gjennom dette året har jeg lært utrolig mye nyttig. Jeg har kontaktet mennesker for å markedsføre meg selv, jeg har hatt mange photoshoots, jeg har fått omtale i avisen og vært på radioen, jeg har vært bøssebærer for Kirkens Bymisjon og Kreftforeningen, jeg har jobbet hardt med sponsor-oppdrag og selvfølgelig oppdatert dere på bloggen til enhver tid. Jeg vil vise dere mitt tilbakeblikk gjennom året som deltaker i Miss Norway 2019, kanskje du finner noen interessante blogginnlegg!


Det hele startet med at jeg hadde meldt meg på Miss Norway 2019, og jeg fikk mail om at jeg nå var deltaker! Jeg ble så glad og jeg kunne ikke vente med å starte aktivitetene. Jeg visste at det kom til å bli et kjekt år i vente.


  

Dette var mitt første oppdrag som missedeltaker. Her er jeg på frokostshowet til P5 Bergen, hos Tony og Kjellemann. Tidlig i oktober dro jeg opp i studio etter skolen, og jeg var superspent! Det gikk veldig fint og det var kjempegøy. Det er noe jeg kommer til å huske lenge!


Du er god nok - handler om psykisk helse. Du kan lese blogginnlegget ved å trykke her.


På slutten av oktober gikk jeg som bøssebærer for Kirkens Bymisjon. Hvis du ønsker å lese om en fin sak, klikk HER.


 

På Halloween blogget jeg om å invitere hverandre med. Det synes jeg er veldig viktig - les mer HER.


En annen veldig viktig sak er å være inkluderende. Ikke bare i høytiden, men alltid! Les om dette her. Kanskje du får noen gode tanker av innlegget?


Vil du bli bedre kjent med meg? Les 13 gøyale fakta om meg her! Det ble også kåret en heldig vinner som fikk en gøy overraskelse.


 

Jeg kan endelig si det! Nyårets første blogginnlegg, så du kan jo gjette deg frem til hva jeg endelig kunne si! 


Her bor jeg på vakre Sotra rett utenfor min hjemby, nydelige Bergen.


 

Få med deg mine beste skjønnhetstips!


Jeg synes sminke er utrolig gøy. Jeg begynte med sminke når jeg var 16 år, så det er ikke noe hastverk å starte i tidlig alder med sminke. Smink deg fordi du vil, ikke fordi du må!


 

Hvor trygg føler du deg på nettet? Husk alltid på nettvettregler og tenk deg om 2 ganger før du publiserer. "Safer internet day" kan du lese om her.


I februar fylte jeg 19 år, og lagde et lite kjekt blogginnlegg om det, hehe. Jeg elsker ballonger og bursdager!


En pause fra hverdagen --> Det er alltid deilig med en liten ferie på hytten i vinterferien. Som dere ser er jeg tøffest på ski!


I mars var vi veldig spente på semifinaleuttaket! Til uttaket leverte vi inn noen bilder som var et av kravene for å komme videre i konkurransen. Se de flotte bildene her.


Jeg lagde et fint blogginnlegg om hvordan man kan få motivasjon! Mange nyttige tips å ta med seg videre, les dem gjerne her.


Vi lever i en verden full av kvinner - "Think equal, build smart, innovate for change" var årets tema for kvinnedagen!


Midt i mars ble semifinalistene bestemt. Jeg var en av 12 heldige jenter som kom med videre!


Hva er din oppfatning av skjønnhet? Dette er et ganske interessant blogginnlegg som du kan lese her.


Å bli kreftsyk forandrer alt. Jeg gikk som bøssebærer for Kreftforeningen i mars og hjalp til med en viktig sak.


Jeg fikk et presseoppslag hos Sydvesten i mars. Det var kjekt å bli intervjuet av en journalist og noe jeg tar lærdom av videre, i og med at man kan være litt nervøs. Les gjerne om saken her.


Endelig tid for sommer! Den siste dagen i mars skrus klokken en time frem, mot sommertid. Bare en liten påminnelse.


Bergen på sitt vakreste! I april fikk vestlandet helt nydelig vær, sol og varme. Det har vært både regnfulle dager, og enda flere sommerdager i ettertid, heldigvis!


Jeg flydde med småfly høyt over skyene i 2017. Les om den spennende flyturen her!


Jeg er tøffere enn toget... jeg mener kylling! På påskeaften var det utkledning og skikonkurranser på Kvamskogen.


Ærlighet varer lengst! Dette er mitt viktigste blogginnlegg der jeg forteller om min personlige utvikling oppgjennom årene, og hvordan jeg er blitt den personen jeg er i dag.


Her er noe gøy - Min presentasjonsvideo for Miss Norway 2019! Dette var kravet for finaleuttaket i mai. Se videoen min HER.

En stor takk til Joachim Martins og Rudi Bakken som hjalp meg med den fine videoen.


Hver stemme teller! Jeg var en av 9 heldige jenter som kom videre til finalen. Du kan fortsatt stemme på meg ved å sende SMS med kodeord "MISSU 9" til 1963! Det koster 20,- pr SMS, og du kan stemme så mange ganger du selv ønsker.

Tusen takk til alle som har stemt på meg!


Å være missedeltaker krever mye. Derfor blogget jeg om planene fremover nå som jeg var blitt finalist, og det var en god del å gjøre.


I mai fikk jeg et presseoppslag hos Vestnytt. Les gjerne artikkelen her. Jeg husker spesielt godt at jeg ble oppringt av journalisten når jeg sto i butikken og handlet inn mange varer, det var mye å fokusere på og jeg var egentlig ganske stresset, men det gikk strålende bra.


I slutten av mai hadde jeg en veldig gøy konkurranse der du og en venn kunne vinne en photoshoot! Dette spredde seg ganske fort i Bergen by, og det var overraskende mange som deltok og ønsket å vinne. Det var veldig kjekt å se at så mange engasjerte seg, tusen takk for deres engasjement! Det ble annonsert en vinner to uker senere, hvis du blar lengre ned kan du lese mer om det!


I juni fikk jeg komme i studio hos Bergens nye radiokanal 5000 Bergen. Overaskelsen var stor da jeg rett før sending fikk vite at jeg skulle på direktesending! Jeg hoppet i det, og det er noe av det artigste jeg har vært med på. Jeg fikk også prøve meg som værdame! Jeg gleder meg masse til å få komme tilbake som gjest i studio.


En dag på Beauty Camp. Tidlig i juni var alle finalistene på Beauty Camp med Miss Norway. Dette var en lærerik fin dag, og jeg ble kjent med de andre missene. Tusen takk til vår Master Runway coach Klara Szalai for all hjelp som vi har fått! Hun er en utrolig inspirerende og motiverende trener. Jeg gleder meg så mye til å møte både finalistene, ledelsen og dommerne på finaleshowet nå på fredag i Oslo!

Hvis du vil være publikum på finaleshowet kan du ta kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.


De heldige vinnerne av photoshoot konkurransen ble annonsert i midten av juni, og det var kjempe kjekt å se at de koste seg så mye.


Mot slutten av juni var jeg en dag hos Bergen Hudpleieklinikk. Jeg fikk deilig fotbehandlig, håndbehandling, ansiktsbehandling og nydelig makeup! Her får du behandling fra topp til tå!

Jeg vil takke Bergen Hudpleieklinikk på Nesttun for å inngå samarbeid med meg som Miss Norway finalist. Uten deres støtte hadde jeg ikke kommet så langt som jeg er i dag.


Jeg lagde et blogginnlegg om hvor vakkert Norge er, og at man ikke trenger å reise på fine sydenturer.


Jeg var på en ganske annerledes photoshoot i Bergen sentrum en nydelig sommerdag. Jeg møtte på mange turister som ville ta bilder av meg som finalist i Miss Norway, og dem ble så glad av å se meg. I utlandet er missekonkurranser stort, så dette var nok stas for dem å få med seg!


 

Få ren hud med disse produktene! Jeg bruker hudpleieprodukter fra MESSEGUE som er økologisk. Du finner disse hos Bergen Hudpleieklinikk.


Dette var min oppsummering av blogginnlegg og forskjellige aktiviteter gjennom året mitt som deltaker i Miss Norway 2019. Tusen takk til Miss Norway organisasjonen for at jeg var en av de heldige i år som fikk delta. Nå gleder jeg meg masse til finaleshowet på fredag! Takk for at nettopp du har fulgt meg på reisen og heiet meg frem, det har betydd mye. Ønsk meg lykke til :)

Foto: Bjørn Isaksen

Foto: Line Loholt

 

Følg med på bloggen min de neste dagene for oppdateringer.

 

Vil du melde deg på Miss Norway 2020? Klikk her. Det blir et helt uforglemmelig år!

 

Følg meg på Instagram, og lik Facebooksiden min.

Stem på meg som folkets favoritt ved å sende SMS "MISSU 9" til 1963! (20,- pr SMS)

 

Takk til Iselin Jamne som har vært min fotograf!

Finaleforberedelser
Sneek peek Video før finalen
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på