fbpx

Tøffere enn en kylling

IMG_1869

Endelig er det påskeferie! Jeg startet ferien på fredag med filminnspilling til presentasjonsvideoen som skal leveres inn til finaleuttaket 8 mai. Når vi var ferdig med første del av innspilling, dro jeg opp på hytten med familien min på Kvamskogen.

Jeg koser meg masse og nyter finværet. Snøen smelter fort i år, så dette blir nok de siste skiturene før sommeren begynner. Det er faktisk så varmt at jeg har solt meg på terrassen, og gått på skitur i shorts og en topp! Jeg har blitt litt brun, noe som ikke skjer så ofte. Det er tydeligvis bare jeg som ser det, haha...

Hver påskeaften er det tradisjon på Kvamskogen med påskerenn. En løype er laget av Røde Kors, som skal gjennomføres på ski, i kledd et gøyalt kostyme. Det er mange kåringer og premier, morsomme kostymer, latter og god stemning! Voksenrennet bestod av tre lag. Vi løp lagvis fra start bort til en redningsbåre. Derfra bærte de meg og to andre oppå båren, og bort til mål. Laget mitt havnet på andre plass.

Jeg ble taklet av en annen, men kom meg raskt på beina igjen.

Etterpå var det hoppkonkurranse, da jeg hoppet for første gangen i livet mitt. Skremmende, men veldig gøy!

Senere på kvelden lager vi deilig middag, koser oss med noe påskegodt og ser en god film her på hytten. Bålpanne og musikk ute er nesten obligatorisk kos på kvelden.

 

Ønsker alle sammen en riktig god påske!

 

Foto: Raymond Michelsen

 

Vil du inngå et samarbeid med meg? Kontakt meg på mail for å høre hva jeg tilbyr: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Instagram: @theajamne

Facebookside: Thea Jamne

Min drømmepåske
Høyt over skyene
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på