fbpx

Min drømmepåske

portrett-2

Hei dere! håper alle nyter påsken.

Heldige meg som denne påsken får oppleve et så nydelig sted i Sogn og Fjordane – Leikanger ved Sognefjorden.

Jeg sitter her i det fine været og nyter utsikten over de flotte fjellene og fjorden, samtidig som jeg tar inn over meg hvilken ro og stillhet det er her. Utsikten er helt nydelig både for øyet og sinn. Dette må være balsam for sjelen og kan anbefales for alle som vil nyte opplevelsen av storslått natur og kjenne på ro, perfekt for dem som ønsker seg bort fra by, stress og støy.

Men Leikanger er ikke bare et sted for dem som vil slappe av. Her finnes det også et hav av muligheter for dem som vil være aktive. Fjell og fjord med turløyper, mulighet for toppturer, kajakkpadling, klatring eller bading er visst populært.

 

Tenk så heldige vi er som bor i et land med så flott natur og muligheter for friluftsliv. Leikanger vil i mine øyne være en perle som jeg håper flere kan få oppleve.

ANBEFALES!

God påske videre alle sammen 😊

Leter du etter samarbeidspartnere/markedsføring for din bedrift? kontakt meg gjerne på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Følg meg gjerne på mine sosiale medier:

Instagram: henriettejhauge

 

 

Hver stemme teller!
Tøffere enn en kylling
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://missnorway.org/

Påmelding for 2022

Påmelding til Miss Norway 2021 er avsluttet, og du kan nå melde deg på for 2022.

Vi har løpende uttak og det fungerer slik at de som melder seg på, vil bli vurdert. De som kommer med videre blir invitert til obligatorisk introduksjonskurs høsten 2021 eller vinteren 2022. Det er lurt å følge med på tidligere deltakere for å danne et bilde av hva konkurransen går ut på. Vi gleder oss til å se din påmelding.

Trykk her for å melde deg på

Beste hilsener fra Sunniva Høiåsen Frigstad, Miss Norway 2020

Logg inn

Meld deg på