fbpx

Hver stemme teller!

 Derre sikkert leste i aviser at jeg er opprinnelig fra Ukraina (Krim). Jeg flyttet til Norge da jeg var barn, og jeg er norsk. 

I dag, 21. april, det er andre runde av presidentvalget i Ukraina. Og i dag jeg kom til Ukrainsk ambassade for å gi mitt stemme for en av kandidatene. Eg vill at Ukraina skal leve bedre som dei andre europeiske land.

 

Jeg er født i Sør Ukraina i republikken Krim. 

Krim er en halvøy som ligger  mellom det Svartehavet og Azovhavet. Fleire tusen av turister fra hele verden reiser til Krim hvert år.

Krim har nesten ingen forurensende industri, så luften der er veldig rent.På halvøya er det alt, fjell med kløfter, daler med innsjøer, stepper og furuskoger. Og ikke minst, strander. Det er veldig varmt område med mye sol, det passer for dyrking av druer. Krim er historisk vinn industri plass. 

 

Eg er født ved havet, med en vakker utsikt 

Da jeg flyttet ti Norge, jeg såg en like fin utsikt som miner meg om Krim. 

 

Ønsker du samarbeid med meg? Ta gjerne kontakt med meg på mail: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 Instagram: https://www.instagram.com/karinka_razeva/

Facebook: https://www.facebook.com/karinka.razeva

Det er ikke lov å miste troen, for den er alt!
Min drømmepåske
 

Kommentarer

Already Registered? Login Here
Ingen kommentarer
Påmelding for 2021

Påmelding til Miss Norway 2020 er avsluttet, og vi har nå satt igang påmelding til 2021. Vi har løpende uttak, og de som blir tatt ut får beskjed på e-post etter at finalen i 2020 er avholdt på sommeren.

Beste hilsener fra Helene Abildsnes, Miss Norway 2019

Logg inn

Meld deg på